Autor: Merlin Mägi • 22. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify laienes Hollandisse

Taxify mobiilirakendusega saab tänasest tellida taksot ka Amsterdamis, kus alustati koostööd kvaliteetse Aemstel Taxi’ga. Taxify on seadnud eesmärgiks saata Amsterdamis takso kliendini 4 minuti jooksul.

Taxify asutaja Markus Villigu sõnul on Hollandi turule sisenemine ettevõtte jaoks märgilise tähendusega. “Amsterdami laienemine on meie jaoks väga oluline ning seepärast oleme märkimisväärselt investeerinud nii oma meeskonda kui ka sealsete taksojuhtide koolitamisse.”

Detsembris kaasas Taxify 1,4 miljonit eurot Adcashilt, investeerimisfondilt Rubylight, TMT Investmentsilt ning ingelinvestoritelt Rain Rannult ja Indrek Kaselalt.

Seni Ida-Euroopas kiiret kasvu näidanud Taxify on hiljutise täiendava investeeringu toel jõulimalt sisenemas ka Lääne-Euroopa turgudele. “Usun, et meil õnnestub korrata Taxify edulugu ka suurel Hollandi turul. Senine statistika näitab, et Taxify kasutajad saavad kinnituse takso saabumisest 10 sekundi jooksul ning auto ise jõuab kohale 4 minutiga. Olen kindel, et koostöös Aemstel Taxi’ga suudame samasugust teenust pakkuda ka Amsterdami taksoklientidele,” lisas Matthijs Draijer, Taxify esindaja Hollandis.

Alates 2014 sügisest on Taxify keskendunud innovatiivse koostöömudeli välja töötamisele, mis sobiks nii Hollandi taksodispetšeritele kui ka taksofirmadele. Amsterdami turule sisenemisega soovib ettevõte muuta Hollandi taksoturgu avatumaks ja kaasaegsemaks ning pakkuda klientidele mugavamat teenust.

Taxify on Eestis 2013 aastal asutatud tehnoloogiaettevõte, mis tegeleb takso tellimise mobiilirakenduste ja dispetšertarkvara arendamisega. Taxify tegutseb Lisaks Eestile tegutseb Taxify Soomes, Lätis, Leedus, Valgevenes, Gruusias, Poolas ning nüüdsest ka Hollandis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755