6. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idufirma Pipedrive palkas uue juhi

Eestlaste loodud efektiivse müügijuhtimistarkvara pakkuja Pipedrive'i juhiks asus 2. aprillist suure kogemustepagasiga Steve Oriola. Senine juht ja kaasasutaja Timo Rein jätkab presidendina, et pühendada rohkem tähelepanu toote arendamiseks, teatas ettevõte.

“Liitusin Pipedrive’iga, sest firmal on tugev toode, meeskond ja kultuur. Firmal on väga hea potentsiaal saada liidriks müügitarkvara pakkujate turul oma nišis”, kommenteeris Oriola. “Mind innustab väiksematele firmadele hea teenuse pakkumine ning mul on heameel, et saan oma laia kogemustepagasi rakendada Pipedrive’i järgmise kasvufaasi hüvanguks”.

Oriola peamine ülesanne on Pipedrive’i kasvu juhtimine, rakendades oma rohkem kui 20 aasta pikkust kogemust kiiresti kasvavate idufirmade arendamisel. Oriola on 15 aastat töötanud pilvepõhist tarkvara pakkuvates firmades, seehulgas 10 aastat juhtivatel ametikohtadel e-posti teenuseid pakkuvas Constant Contactis. Ta liitus Constant Contactiga varajases faasis, mil firmas oli vähem kui 30 töötajat ning aitas kaasa firma edukale avalikule aktsiaemissioonile (IPO) 2007. aastal. Hiljem oli ta reklaamitehnoloogia pakkuja Crossboard Mobile'i juht ning töötas juhtivatel ametikohtadel turundustarkvara firmades Balihoo ja Brightcove.

Oriola asub tööle Pipedrive’i USA kontoris Menlo Parkis, Kalifornias, aga plaanib olulise osa ajast veeta ka ettevõtte Tallinna kontoris.

Pipedrive’i juhina vastutab Oriola müügi, turunduse, äriarenduse ja uute turgude eest. Senine juht ja kaasasutaja Timo Rein jätkab presidendi rollis ning juhib toote, arenduse, integratsioonide ja klienditoe funktsioone.

“Pipedrive on kasvanud 70 töötaja ning rohkem kui 10 000 maksva kliendini ja meie kasv kiireneb. Sellises olukorras on hea mõte, kui kasvu juhib keegi, kes on seda varem teinud,” kommenteeris Timo Rein. "Steve’il on need kogemused olemas. Ma ise saan oma uues rollis keskenduda nendele asjadele, mis mind enim köidavad - alustades tootest.”

Pipedrive on kaasanud 4,1 miljoni dollari eest investeeringuid firmadelt Storm Ventures, Rembrandt Venture Partners, TMT Investments (kes on muuhulgas ka Taxify ja VitalFieldsi investor) ja ingelinvestoritelt nagu Taavet Hinrikus (TransferWise’i kaasasutaja) ja Andy McLoughlin (eduka tehnoloogiafirma Huddle asutaja).

Pipedrive on 2010. aastal asutatud ettevõte, mis pakub müügijuhtimistarkvara väikestele ja keskmise suurusega firmadele. Pipedrive on loodud müügiproffidelt müügiproffidele ja eristub selle poolest, et tarkvara keskmes on nn müügitoru protsess, mis annab müügist hea ülevaate ning tagab selle, et olulised tehingud ei jääks toppama. Pipedrive’i kahes kontoris Tallinnas ja Menlo Parkis Kalifornias töötab 70 inimest ning ettevõttel on rohkem kui 10 000 maksvat klienti üle maailma.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755