Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 15. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pipedrive kaasas 9 miljonit dollarit investeeringuid

Eesti idufirma Pipedrive sai oma esimesest suurest investeeringute kaasamise ringist 9 miljonit dollarit kokku neljalt välismaiselt investeerimisfondilt.

Müügijuhtimistarkvara pakkuv Pipedrive teatas täna oma USAs avaldatud pressiteates, et 9 miljonit dollarit kaasasid nad oma esimeses investeeringute kaasamise ringis investeerimisfondidelt Bessemer Venture Partners ja Paua Ventures ning juba nende varasematelt investoritelt Rembrandt Venture Partners ja AngelPad.

Nüüdseks on Pipedrive kaasanud kokku 13,4 miljonit USA dollarit. Varem on Eesti päritolu Tallinnas ja Menlo Parkis Californias tegutsevasse firmasse investeerinud fondid Storm Ventures, Rembrandt Venture Partners, TMT Investments (kes on ka Taxify ja VitalFields’i investor) ja ingelinvestorid nagu Taavet Hinrikus (TransferWise’i kaasasutaja) ja Andy McLoughlin (eduka tehnoloogiafirma Huddle asutaja).

Investeering aitab firma enda kinnitusel kiirendada Pipedrive’i kasvu,  laiendada oma ülemaailmset kliendibaasi, panustada tootearendusse ja turundusse. Hiljuti Pipedrive’i tegevjuhiks valitud Steve Oriola arvates on nad selle summaga jõudnud olulise verstapostini.

„See kõneleb Pipedrive’i kiirest arengust miljonite väikeettevõtete müügitarkvara vajaduste tabamisel. See investeering aitab meil palgata rohkem hädavajalikku tööjõudu ning turundada paremini meie üha kasvavale kliendibaasile,“ ütles Oriola ettevõtte pressiteates.

Pipedrive’il on praegu kokku 77 töötajat Eestis ja USAs. Neil on üle 10 000 maksva kliendi ning see arv kasvab. Pipedrive’i klientide seas on näiteks mobiilimakseid vahendav Fortumo, sotsiaalmeedia abil töötav kommunikatsiooniplatvorm Falcon Social ja reklaamiplatvorm Blippar.

Autor: Äripäev .

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755