Autor: ITuudised.ee • 8. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Telekom laiendab teenuste portfelli

Eesti Telekom hakkab tegelema ka HP äriklassi toodete hooldusega.
Foto: EPA
Alates oktoobrist suletakse HP Eesti ja Läti kontorid ning HP äriklassi IT toodete hooldusega hakkab tegelema Eesti Telekom.

„Eesti Telekom on üks olulisemaid HP partnereid Balti riikides ning just seetõttu valisime Eesti Telekomi HP äriklassi toodete hoolduspartneriks. Nende pühendumine klientide rahulolule, teenuste kvaliteedile ja valmisolek investeerida inimestesse, luues kõrgelt kvalifitseeritud ja pühendunud ekspertide tiimi, annab meile kindluse, et HP klientide teenindus on ka edaspidi sama kõrgel tasemel ning vastab klientide väljakujunenud ootustele,“ ütles Balti riikide HP hooldusteenuste üksuse juht Luisas Bilys.

Eesti Telekomi suurkliendi halduse osakonna juhi Enn Saare sõnul on tegemist HP-poolse tunnustusega Eesti Telekomi aastate pikkusele tööle Eesti äriklientidele IT infrastruktuuri loomise ja haldamise valdkonnas. "Kuna oktoobrist asusid Eesti Telekomi tööle ka 5 tippspetsialisti HP Eesti kontorist, siis HP kliendid saavad teenindatud nii nagu varem,“ lisas Saar.

Otsus puudutab vaid HP äriklassi toodete hooldust, HP kodutoodete hooldusõigust Eesti Telekomil ei ole.

Hewlett-Packard Oy tooted on Eesti turul alates 1992. aastast ning ettevõtte Eesti filiaal avati 1995. aastal. HP ühendab nii printimise, arvutikasutuse, tarkvara, teenused kui ka IT-taristu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052