ITuudised.ee  • 9. oktoober 2015
Jaga lugu:

TehnoHack ootab prototüübiideid

TehnoHack ootab prototüübiideid.
TehnoHack ootab prototüübiideid.  Foto: Skeemipesa

TTÜ Mektory majas toimub 30. oktoobrist kuni 1. novembrini selle sügise suurim riist- ja tarkvara ehitamise üritus TehnoHack, kus ehitatakse kolme päeva jooksul töötav seade. Ideid saab esitada kuni 14. oktoobrini.

TehnoHackil kohtuvad innovaatiliste ideede autorid riistvara- ja tarkvarainseneride ning ärinõustajatega. Eesmärgiks on jõuda nädalavahetuse jooksul ideest reaalselt toimiva seadmeni – on selleks siis muusikute elu lihtsustav kitarriblokk, koera GPS-jälgija, nutikas laste unelamp või midagi muud.

„Pole tähtis, millised oskused Sul on – igaüks, kes tahab ehitada, on teretulnud," ütles Tehnohacki peakorraldaja ja TTÜ teadlane Heigo Mõlder. "Me otsime inimesi tudengitest kuni tõeliste ekspertideni. Eriti oodatud on start-up-ettevõtted ja nende ideed. Kuid osaleda võib ka mõne hobiprojektiga.“

Skeemipesa toob üritusele mentorid, kes aitavad seadmeid ehitada. Mektory keskus pakub ehitajatele oma kaasaegset seadmeparki: 3D-printereid, PCB-freespinke, joote- ja mõõteseadmeid, nutiseadmeid, arvuteid. Samuti saab Skeemipesa iga väljavalitud ideed komponentide ostul toetada kuni 200 euroga.

Võistluse žüriist leiab Ajujahi korraldajad ja Prototroni esindajad. Hästi teostatud nutikaimatel ideedel on võimalus otse pääseda Ajujahi 30 parema sekka või saada otse 20 väljavalitu hulka järgmises Prototroni voorus. Potentsiaalikaimad ideed saavad võimaluse sõita Slushi konverentsile või Junctioni hackathonile. 

Rohkem infot saab siit

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt