11. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cook: tavaarvutite aeg on läbi saamas

Apple`i juht Tim Cook.
Foto: EPA
Apple tahab muuta seda, kuidas inimesed tööd teevad. Ettevõtte tegevjuhi Tim Cooki sõnul ei ole inimestel enam tavaarvuteid vaja, vahendab CNBC.

Londonis asuvas Apple’i Covent Gardeni poes oli esmaspäeval esitlemisel uus ja suurem iPad Pro. Apple’i tegevjuht tõstatas üritusel küsimuse, miks peaksid inimesed enam tavaarvuteid omama. “Kui vaadata tavaarvuteid, siis miks peaksid sa selle endale enam ostma?” küsis Cook.

Ta lisas, et iPad Pro asendab paljude inimeste jaoks tavaarvuteid. “Nad hakkavad seda kasutama ja saavad lõpuks aru, et muud pole peale iPadi ja telefoni vaja,” ütles ta.

Üritusel tõi ta välja ka Apple TV tugeva debüüdi põhjused ja selgitas põgusalt ka tervishoiu turule sisenemist. Ta vihjas, et ettevõte plaanib Apple Watchi jaoks luua juurde tervislikele eluviisidele kaasa aitavaid rakendusi.

Autor: Mait Kraun, Äripäeva ajakirjanik

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755