11. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaari Simson lahkub Playtechist

Playtechi uus juht Ivo Lasn.
Foto: Rando Kall
Playtechi Eesti juht Kaari Simson lahkub ettevõttest ning alates 16. novembrist saab Eesti üksuste juhiks Ivo Lasn, kes jätkab ka Playtech Retail äriüksuse finantsjuhina.

„Olen enam kui viis aastat hingega panustanud selleks, et Playtech oleks Eestis hea tööandja ja vastutustundlikult toimetav ettevõte,“ lisas Simson. „Lahkun hea tundega, et olen nendes valdkondades andnud oma parima ning nüüd on aeg endale ja perele võimaldada ühist elukogemust välismaal.“

Simsoni sõnul on Lasn loogiline valik Playtechi Eesti juhi positsioonile: „Ivo on finantsjuhina osalenud ettevõtte kasvamises mitmekümneinimeselisest kohalikust tiimist kuni mitmes riigis asuva ja mitmest ettevõttest koosneva sadade töötajatega Playtechi äriüksuseni. Ta on näidanud ennast tugeva ja kindlameelse juhina ning tema pikaajaline ettevõttesisene kogemus on talle andnud väärtuslikud teadmised Playtechist kui rahvusvahelisest ettevõttest.“

„Kaari juhtimisel on ettevõte kasvanud täiesti uuele tasemele, kus lisaks sisemisele arengule on panustatud ka kogukonda ja võetud vastutus selle eest. Aasta Vastutustundlik Ettevõte 2015 tiitel on vaid üks osa,“ lausus Lasn. „Asudes juhi positsioonile on minu eesmärgiks jätkuvalt panustada organisatsiooni arengusse kiirelt muutuvas keskkonnas, et Playtech oleks endistviisi atraktiivne nii töötajate kui ka koostööpartnerite silmis.“

Lasn on lõpetanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna ja töötanud Playtech Retail äriüksuse finantsjuhina 2005. aastast.

Simson alustas ettevõttes personalidirektorina 2010. aastal ning viimased neli aastat kandis ka Playtechi Eesti juhi rolli.

Playtech Estonia kuulub rahvusvahelisse kontserni, mis pakub tarkvaratooteid ning nendega seotud terviklahendusi maailma juhtivatele mänguoperaatoritele. Eestisse on koondunud nii korporatsiooni arendus-, tootmis- kui ka teenindavad funktsioonid.

Playtech on tarkvaraarendusettevõtetest suurim tööandja Eestis. Kokku on töötajaid 670, neist 500 Tartus ja 170 Tallinnas. 2016. aasta esimeses kvartalis kolib Playtech oma Tallinna kontori Ülemiste City ärilinnaku kõrgeimasse, 13-korruselisse büroohoonesse aadressil Lõõtsa 5.

Playtech Estonia OÜ pälvis oktoobri alguses Ettevõtluse Auhinna konkursil Aasta Vastutustundlik Ettevõte 2015 tiitli ja oli üks seitsmest nominendist Aasta Ettevõte 2015 tiitlile.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052