27. märts 2016
Jaga lugu:

Interneti Päev tuleb taas 31. märtsil

Foto: Pixabay

31. märtsil toimub teist korda Eesti Interneti SA poolt korraldatav Eesti Interneti arengutega seotud teemade konverents Interneti Päev 2016. Peateemadeks on sell aastal eestimaalane ja Internet, innovatsioon ja kohustused, sõna ja vabadus, sotsiaalmeedia ja mõjutamine.

Aasta tagasi toimunud Interneti Päeval 2015 oli kõne all digitaalne kirjaoskus ja digilõhe, Sel korral on küsimuseks, mida eestlane tegelikult Internetis teeb. Milline on akadeemiline vaade, uuringud ja tegelikkus? Milline on rünnakute dünaamika ning võrgu puhtus? Kui mõjutatavad me tegelikult sotsiaalmeedias oleme? Internetipäeval arutletakse, kas tehnoloogiline innovatsioon vabastab kohustustest ja kui automatiseeritud riiki me täna ja homme soovime. Internetist rääkides ei saa mööda anonüümsuse ja vastutuse tasakaalust. Mis juhtus peale 1. veebruari 2016 Postimehes, kas see oli samm sõnavabaduse poole? Ehk, kas sõnal peab olema Internetis nägu?

Nende ja teiste intrigeerivate teemade üle arutlevad Henrik Roonemaa, Tõnu Runnel, Hans H Luik, Anto Veldre, Karmen Turk, Neeme Korv, Ülle Madise, Egon Veermäe, Ken Saan, Ilmar Raag, Andra Siibak ja Toivo Praakel.

Interneti Päev 2016 on eesti keeles ning osalejatele tasuta.

Lisainformatsioon päev.internet.ee.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee