21. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EY globaalsesse ettevõtluskiirendisse valiti ainsa eestlasena Ridango juht Erki Lipre

Foto: Meeli Küttim
Eesti tehnoloogiaettevõtte Ridango tegevjuht Erki Lipre valiti ainsa eestlasena rahvusvahelise audiitorfirma EY ettevõtluskiirendisse. Noori Euroopa ärijuhte toetav mentorlusprogramm kulmineerub juunis Monte Carlos toimuva EY maailma aasta ettevõtja nädalal osalemisega.

TULE KONVERENTSILE

IT-TÖÖJÕUKRII S Kuidas leida parim IT-töötaja oma firmasse?

 

12.05 hotellis Meriton, Toompuiestee 27Tutvu programmiga ja registreeru SIIN.

“EY ettevõtluskiirendi eesmärgiks on toetada noori tippjuhte olulise sammu astumisel ja oma ettevõtte viimisel järgmisele arengutasemele,” rääkis Ernst & Young Baltic ASi partner Ranno Tingas. „Erki Lipre ja ülejäänud neli osalejat Euroopast valiti välja viiekümne kandidaadi seast. Erki tänane roll Eesti tehnoloogiaekspordi arendamisel on innustavaks eeskujuks ka teistele tippjuhtidele üle Euroopa.”

Erki Lipre sõnul on sellisesse rahvusvaheliselt tunnustatud noorte ettevõtjate ja tippjuhtide seltskonda kuulumine suur tunnustus. “Programmis osalemise teeb veelgi erilisemaks teadmine, et samal ajal võistleb EY Maailma Aasta Ettevõtja konkursil ka Ridango nõukogu liige, Eesti Aasta Ettevõtja 2015 tiitli võitnud Jevgeni Kabanov,” märkis Lipre. 

EY ettevõtluskiirendi on ülemaailmne noortele iduettevõtete asutajatele ning tegevjuhtidele suunatud programm, mis pakub juunis Monte Carlos toimuva EY Maailma Aasta Ettevõtja nädala raames maailmatasemel mentorlust, koolitust ja kontaktivõrgustikku. Igale programmi valitud osalejale on ette nähtud eraldi mentorlus- ja treeningsessioon tipptasemel koolitajatega, kes jagavad soovitusi ja tagasisidet ettevõtte kasvuplaanidele. Lisaks on osalejatel erakordne võimalus Monacos suhelda ja sidemeid luua üle 1000 Maailma Aasta Ettevõtja nädalale koguneva tippettevõtjaga enam kui 60-st riigist.

2016 EY Euroopa Ettevõtluskiirendisse valiti: 

Erki Lipre, Ridango, Tallinn, Eesti.  Chris Sheldrick, what3words, London, Inglismaa.Robert Lyngman, Sqore, Stockholm, Rootsi. Bastian Knutzen and Chris Maslowski, Movinga, Berliin, Saksamaa. Barbaros Özbugutu, iyzico, Istanbul, Türgi. 

Ernst & Young Baltic AS on Baltimaade juhtiv konsultatsiooni- ja audiitorbüroo. EY Eesti esinduses töötab üle 110 inimese. Rahvusvaheliselt on EY üks maailma juhtivatest auditi, maksu, tehingute nõustamise ja ärikonsultatsiooni teenuste pakkujatest.

Ridango AS on Eesti tehnoloogiaettevõte, mis tegeleb ühistranspordi pileti- ja makselahendustega ning reaalajas toimivate infosüsteemide loomisega. Ridango pakub omavalitsustele ning ettevõtetele “võtmed-kätte" reaalaja infolahendusi ning e-piletisüsteeme Eestis (tuntuimad neist on Tallinna Ühiskaart, Tartu e-pilet, ID-Pilet), toimides “kõik-ühest-kohast” teenusepakkujana. Ridango, endise nimega Ühendatud Piletite AS, asutati Tallinnas aastal 2005. Ettevõte on edukalt tarninud erinevaid ühistranspordi pileti- ja monitoorimislahendusi Põhjamaade omavalitsustele ja eraoperaatoritele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474