26. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uptime avas Šveitsis tütarettevõtte

Foto: Uptime grupp
Uptime grupp avas Švetsis tütarettevõtte Uptime Systems GbmH. Tarkvara arendus- ja hooldusteenuseid pakkuv ühisettevõte asutati koos kohaliku IT firmaga educo, kes on tarkvaraarendusele pühendunud alates aastast 2005. 15-liikmeline tiim alustas Zürichi piirkonnas Wintherturis asuvas peakontoris ametlikult käesoleva aasta veebruaris.

“Uptime on Šveitsi turul tegutsetud aastate jooksul suutnud üles ehitada tiheda ärisuhete võrgustiku, ühisettevõtte loomine oli meie jaoks sobiv võimalus kohalikku esindatust veelgi suurendada,“ ütles Uptime grupi tegevjuht Eero Tohver ja lisas, et nüüd saab Uptime oma praegustele ja tulevastele klientidele pakkuda laiema oskusteskaalaga suuremat arendusmeeskonda ning lõppkokkuvõttes paremat teenust. Tohveri sõnul usaldatakse  educot nende kogemuste tõttu arendada tarkvara erilahendusi, mis põhinevad Microsoft´i tehnoloogiatel nagu .NET, SharePoint, CRM ja samuti TYPO3, klientidele nagu Caritas, Sigvaris, Lucerne ülikool, GateGroup jpt.  „Nii et mul pole kahtlust, et suudame koos teha suuri asju,” lausus Tohver.

Uptime Systems GmbH tegevjuht Marco Lendi jagab ühisettevõtte nägemust: “Kliendi äriedu on meie isiklik huvi. Pakume oma kliendile selget konkurentsieelist läbi IT süsteemide optimeerimise ja digitaliseerimise – mitte pelgalt tehnoloogia väljatöötamist, vaid lahendusele orienteeritud teenust ning meie eesmärgiks on luua pikaajaline usaldusväärne partnerlussuhe kõigi oma klientidega.“

Uptime grupp pakub strateegilise partnerina ärivajadustest lähtuvaid IT teenuseid nagu tarkvaraarendus, SharePoint´i lahendused, mobiili- ja pilverakendused, teabeotsingu ja ärianalüütika lahendused ning IT haldus- ja hooldusteenused. 1992 aastal loodud Uptime OÜ on kauaaegne Microsoft´i kuldpartner ja Aasta Partner Eestis 2013, Oracle hõbepartner ning Gasellettevõte 2015 ja 2016.

Eelmise aasta lõpus alanud ulatusliku laienemisega on Uptime´il kohalikud esindused nüüd viies riigis – Eestis (Tallinnas ja Tartus), Norras, Rootsis, Šveitsis ja Makedoonias.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052