Jaga lugu:

Kaubanduskoja aumärk anti Andrus Ansipile

Foto: Eesti Kaubandus-Tööstuskoda

Täna toimunud kaubanduskoja liikmete üldkoosolekul anti Euroopa Komisjoni digitaalse ühtse turu asepresident Andrus Ansipile üle esimese klassi aumärk teenete eest Eesti ettevõtluskeskkonna arengusse panustamisel.

Andrus Ansip rääkis oma kõnes ettevõtjatele, et piir digitaalse ja tavalise majanduse vahel on kadumas. Paljud majandusharud on nii tehnoloogiate kui ka töömeetodite osas väga kiiresti digiajastusse astunud. Traditsioonilistes sektorites nagu ehitus, toiduainete- või tekstiilitööstus ei suju üleminek aga nii kärmelt. Ta julgustas Eesti ettevõtjaid veelgi aktiivsemalt uusi tehnoloogiaid kasutama, sest see tõstaks oluliselt  tootlikkust ja meie konkurentsivõimet. Ta tõi näite, et hiljutiste uuringute kohaselt tõstaks digitaliseerimine Euroopa tööstusettevõtete tulu enam kui 110 miljardit eurot aastas järgneva viie aasta jooksul.

Kaubanduskoda on andnud aumärke välja juba aastast 1999 ning neid on antud 113 silmapaistvale riigitegelasele ning ettevõtjale, kelle panus meie ettevõtluskeskkonna kujundamisel on olnud märkimisväärne.

Üldkoosolek lõppes kaubanduskoja 2015. aasta majandusaasta ülevaatamise ning kinnitamisega.

Foto: Eesti Kaubandus-Tööstuskoda
Foto: Eesti Kaubandus-Tööstuskoda
Jaga lugu:
Seotud lood
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112indrek.kald@gmail.com
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150ana.madismae@aripaev.ee