Autor: ITuudised.ee • 6. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telia tegi numbriliikuvuses 3 aasta parima tulemuse

Foto: Pixapay
Telia numbriliikuvuse saldo jäi aprillis enam kui tuhande kliendiga plusspoolele, mis on ettevõtte viimase kolme aasta parim tulemus.

Aprillis ulatus teiste operaatorite juurest Telia võrku liikunud klientide netoarv 1010 kliendini, samas kui Elisal kahanes see 257 ja Tele2-l 753 kliendi võrra. Nelja kuu kokkuvõttes on numbriliikuvuse saldod ettevõtete lõikes järgmised: Telia +1097 klienti, Elisa +496 klienti ja Tele2 -1592 klienti.

„Jaanuaris tõime turule lahenduse, mis võimaldab meie Mobiilse elu klientidel Skandinaavias ja Baltimaades kasutada mobiilset andmesidet koduturu hinnaga. Märtsi lõpus laienes sama loogika ka kõnedele ja sõnumitele.  On tõeliselt hea meel näha, et need lahendused lähevad korda mitte ainult meie enda, vaid ka konkurentide klientidele,“ sõnas Telia Eesti juhatuse liige Piret Mürk-Dubout.

Tehnilise Järelevalve Ameti statistika kohaselt liikus aprillis kokku 7359 numbrit, millest 6718 olid mobiiltelefoni- ja 641 tavatelefoninumbrid. Aprillis tühistati kokku 10 515 numbri teisaldamise avaldust, millest 7325olid mobiiltelefoni- ja 3190  tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

.

Tehnilise Järelevalve Ameti poolt avaldatud numbriliikuvuse statistika on nähtav SIIN

 

 

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052