Autor: ITuudised.ee • 26. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swedbanki internetipangal uus välimus ja äriklientidele ka uus sisu

Foto: Kuvatõmmis
Alates 21.septembrist näevad kõik Swedbank Eesti kliendid internetipanka külastades uut värsket kujundust. Netipanga sisu ja funktsioonid erakliendi jaoks esialgu ei muutunud, ent pank sai uue ja tänapäevasema kuue.

Swedbanki klienditeenuste juhi Ulla Ilissoni sõnul on nutitelefonide ja tahvelarvutite osakaal kogu maailma internetiühendustest üle poole ja tulevikus suureneb see veelgi. „Muutsime netipanga disaini viimati 2009.aastal. See oli tänaseks aegunud ega vastanud enam tänapäeva nõuetele eelkõige nutiseadmete vaatevinklist. Vahepeal on toimunud väga kiire tehnoloogiline areng ning sellega on kohanenud ka kodulehed, mis peavad sobituma nutiseadmetega. Nüüd oleme meiegi selle muudatuse ära teinud ning uues kuues netipank on klientidele ka kättesaadav,“ märkis ta.

Swedbanki internetipanga uuendatud kujunduses ongi arvestatud puutetundlike seadmetega kasutajaid ja kõik klikitav on neile mõeldes suuremaks ja mugavamaks tehtud. „Arenduse eesmärgiks oli lisaks värskele välimusele netipanga tehnilise poole ühtlustamine. Tahame tagada läbivalt samasuguse kasutajakogemuse internetipangas. Kliendile peab vaatama vastu üks Swedbank, mitte pank, liising ja kindlustus, kõik natuke omamoodi,“ sõnas ta.

Muutub ka ärikliendi internetipank

Suurem muutus on teostatud Swedbanki äriklientele, kuna nende internetipangas muutus lisaks välimusele ka sisu.

Uuenes sisselogitud avalehekülg, kust saab kiire ülevaate ettevõtte arvelduskontode, personaalsete pakkumiste, panga poolt saadetud teavituste ja uudiste kohta.Põhjalikuma ülevaate ettevõtte varadest ja kohustustest leiab edaspidi uuelt  „Koondväljavõte“ lehelt.

Ilissoni sõnul internetipanga arendamine siin ei lõpe. „Järgmine samm on see, et netipank vastavalt kasutatavale seadmele end ümber kujundaks ehk responsiivne disain,“ lisas Ilisson.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755