Autor: ITuudised.ee • 23. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Click & Grow lööb laineid oma uue Kicsktarteri kampaaniaga

Click & Grow tuli Kickstarteri kampaania käigus välja uhiuue nutika aiaga.

Click & Grow uusim toode võimaldab korraga kasvatada 9-t taime ning tootesse on integreeritud modernsed taimekasvatuslambid, mis võimaldavad taimedel kasvada kuni 30% kiiremini kui tavamullas. Toode kannab nime Smart Garden 9. Kampaania edu on juba kajastatud ka ühes maailma olulisemas tehnoloogia väljaandes Techcrunch.

Click & Grow kampaania sai maailmakuulsas ühisrahastusplatvormis 100%-liselt toetatud esimese 48 tunni jooksul ning seatud eesmärk (78 000$) on hetkeseisuga juba oluliselt ületatud, mis teeb sellest ühe edukaima sel nädalal ülesseatud kampaania. Soodsamad pakkumised müüdi aga välja koguni esimese 20 minuti jooksul.

“Uue aia konseptsiooni aitasid meil paika saada meie enda tänased kliendid, kes pidevalt märku andsid, et soovivad suuremat toodet, mis endiselt neile kööki või elutuppa mahuks. Seega näeme seda uut nutikat aeda juba oluliselt rohkem toidukasvatamise tarvikuna, mis võimaldab päris korralikku saaki saada,” lausus ettevõtte asutaja Mattias Lepp.

Uus toode tehtigi avalikuks just Kickstarteris ning selle baashinnaks on 129$, milles sisaldub juba ka 9 salatitaime. Toote müügihind tulevikus saab olema 159$ ja uute toodete valmimisajaks on juuli 2017.

Click & Grow eelmine Kickstarteri kampaania oli üks edukamaid antud platvormis, kus kampaania käigus soetas endale ettevõtte eelmise generatsiooni nutika ürdiaia üle 10 000 inimese ning kokku toetati Click & Grow’d üle 600 000 dollariga.  

Click & Grow vastselt väljakuulutatud kampaania kestab 19. detsembrini.

Click & Grow on Mattias Lepa poolt asutatud Eesti ettevõte, mis alustas 2011. aastal nutikate taimeaedade tootmist. Ettevõtte unikaalne tehnoloogia võimaldab kasvatada toidutaimi, lilli ja isegi puid ka keerulistes oludes. Click & Grow on tänasek müünud enam kui 300 000 nutikat aeda ja farmi

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052