22. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SprayPrinter täitis Kickstarteris esimese eesmärgi vaid 10 päevaga

Foto: Kuvatõmmis SprayPrinter.com
Rahvusvahelisele turule sisenev Eesti idufirma SprayPrinter kogus ühisrahastusplatvormis Kickstarter algseks eesmärgiks seatud 50 000 USA dollari suuruse summa kõigest 10 päevaga ning sihib nüüd kõrgemaid numbreid.

Möödunud nädalal Ameerika Ühendriikidest Malaisiani rahvusvahelisse meediasse jõudnud SprayPrinter on 15 päeva enne ühisrahastuskampaania lõppu kogunud üle 56 000 dollari, mis võimaldab peagi alustada suurema tootmise ja tellimuste täitmisega.

Järgmiseks sihitud seatud 75 000 dollarit lubaks teha kiirema arenguhüppe ja muu hulgas täiustada SprayPrinteri nutirakendust selliselt, et prinditava pildi jagamine erinevateks värvikihtideks oleks automaatne ja kasutajale seega mugavam.

SprayPrinteri tegevjuhi Richard Murutari sõnul näitab eesmärgi kiire täitumine Kickstarteris rahvusvahelist huvi sel kevadel “Ajujahi” võitnud toote vastu.

“Oleme lühikese ajaga viinud SprayPrinteri kaugemale, kui veel kevadel arvata oskasime. Seda nii tehniliselt kui tuntuselt,” ütles Murutar. “Oleme lansseerimas SprayPrinteri täiustatud versiooni, mis vastab nii kõige nõudlikuma kunstniku kui oma seinu värvikamaks muuta sooviva kodukasutaja ootustele.”

Tänu koostööle Tallinna lennujaamaga saavad Sprayprinteri võimekusega tutvuda kõik lennu väljumist ootavad inimesed. Nimelt ilutseb lennujaama ootesaali seinal eelmisest nädalast Leonardo da Vinci portree.

SprayPrinter on juhtmevaba printer, mis trükib pildid või kujundused nutitelefonist mistahes seinale. Viimast kodustes tingimustes, ilma eelnevate teadmiste ja oskusteta. Seadme kasutamiseks on tarvis SprayPrinterit, SprayPrinteri äppi ning nutitelefoni.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755