23. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Karoli Hindriksi firma sai miljoni

Jobbaticali üks asutajatest Karoli Hindriks
Foto: Joe Kit Yong
Austraalia riskikapitaliettevõte AirTree investeeris tehnoloogiatöökohti vahendavasse Eesti idufirmasse Jobbatical miljon dollarit, kirjutab portaal Afr.

AirTree juhtivpartner Craig Blair märkis, et Jobbatical aitab lahendada inseneride puuduse probleemi ning avaldas lootust, et tänu sellele muutub Austraaliasse tööle minek lihtsamaks.

Jobbaticali andmeil on nad suutnud oma platvormi kaudu tööle saata juba 1000 inimest, kõige populaarsem sihtkoht on Malaisia.

“Meie eesmärk on leida üles need tööotsijad, kes otsivad seiklusi, mistõttu hoiame eemale traditsioonilistest tehnoloogiakeskustest,” ütles Jobbaticali kaasasutaja Karoli Hindriks.

Ta märkis portaalile Geenius, et saadud investeeringut plaanitakse kasutada Jobbaticali tegevuse lahendamiseks Aasia turul. "Meil on praegu Singapuris ainult üks inimene, nii et meie esindatus seal on väga piiratud. Tahame liikuda edasi, et meie keskus ka seal avaneks ja selle investeeringu abil saame me seda teha,” ütles ta Geeniusele.

Tänavu kevadel kaasas ettevõte 2 miljonit dollarit. Toona tegid investeeringu riskikapitaliettevõte Union Square Ventures, Euroopa riskikapitalist Saul Klein oma ettevõttega LocalGlobe ja senine investor SmartCap.

Loe pikemalt Äripäevast

Autor: Pille Ivask, kaasautor

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755