Autor: ITuudised.ee • 9. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SEB-s saab pangakonto avada kontorisse minema

SEB e-tehnoloogia ja jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen
Foto: Erakogu
Ettevõtted saavad SEB-s avada pangakonto kontorisse minemata ehk kaugkanalis, teatas pank. Suhtlus saab toimuda videokõne vahendusel. Esialgu pakutakse teenust SEB klientidele, kellel on juba erakliendi internetipanga leping. Tulevikus avatakse teenus ka uutele klientidele.

„Kui varasemalt helistasime alustavale ettevõtjale ja palusime kliendil tulla pangakontorisse, siis nüüd on neil võimalus valida mugavam viis pangaga ühenduses olla. Uus ja mugav võimalus aitab oluliselt kaasa innovaatilisema ettevõtluskeskkonna loomisele - oleme kliendi jaoks alati olemas talle sobival viisil ja ajal. Kliendid ei pea selleks alla laadima eraldi programmi. Pangakeskkonda pääseb läbi erakliendi internetipanga,“ selgitas e-tehnoloogia ja jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

„Täna toimub suur osa pangatehingutest ja suhtlemisest internetis ning kaugnõustamise käivitamine veebi vahendusel oli meie e-kanalite arengus planeeritud samm. Sellel aastal avaneb videonõustamise ja konto avamise võimalus läbi kaugkanalite ka eraklientidele,“ lubab Leppänen.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052