Autor: ITuudised.ee • 9. jaanuar 2017

SEB-s saab pangakonto avada kontorisse minema

SEB e-tehnoloogia ja jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen
Autor: Erakogu

Ettevõtted saavad SEB-s avada pangakonto kontorisse minemata ehk kaugkanalis, teatas pank. Suhtlus saab toimuda videokõne vahendusel. Esialgu pakutakse teenust SEB klientidele, kellel on juba erakliendi internetipanga leping. Tulevikus avatakse teenus ka uutele klientidele.

„Kui varasemalt helistasime alustavale ettevõtjale ja palusime kliendil tulla pangakontorisse, siis nüüd on neil võimalus valida mugavam viis pangaga ühenduses olla. Uus ja mugav võimalus aitab oluliselt kaasa innovaatilisema ettevõtluskeskkonna loomisele - oleme kliendi jaoks alati olemas talle sobival viisil ja ajal. Kliendid ei pea selleks alla laadima eraldi programmi. Pangakeskkonda pääseb läbi erakliendi internetipanga,“ selgitas e-tehnoloogia ja jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

„Täna toimub suur osa pangatehingutest ja suhtlemisest internetis ning kaugnõustamise käivitamine veebi vahendusel oli meie e-kanalite arengus planeeritud samm. Sellel aastal avaneb videonõustamise ja konto avamise võimalus läbi kaugkanalite ka eraklientidele,“ lubab Leppänen.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112