9. jaanuar 2017

Kabanov: midagi teha ei osanud, aga raha tuli

Autor: Andras Kralla

Äriedu algab tootest - kui ehitada hea toode, siis raha tuleb, rääkis intervjuus Äripäevale Gaselli Kongressi esineja, ZeroTurnaroundi asutaja ja juht Jevgeni Kabanov.

Raskem aeg paneb juhtimisoskuse tõsiselt proovile, aga annab samas imelise võimaluse õppida, räägib Kabanov. 

"Palju asju, mida me ettevõttekultuurist oleme õppinud, oleme toonud Nortalist. Taavi Kotka lõi Eesti kontoris väga hea töökultuuri, me tõime selle sealt siia üle ja ehitasime selle peale ZeroTurnaroundi kultuuri," selgitas Kabanov ja lisas, et kõige tähtsam, mida inimesed otsivad, on huvitav töö, väljakutsed, head kolleegid, selge pilt, millega ettevõte tegeleb ja kuidas töötaja saab seda mõjutada.

Oma põhimõtetest rääkides ütles Kabanov, et kõik algab tootest ja usub, et kui ehitada hea toode, siis raha tuleb ja Zeroturnaroundis see nii ka oli, vaatamata sellele, et tarkvara ei osatud ehitada, samuti turundada ega müüa, raha ikkagi tuli. 

Loe intervjuud Äripäevast.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112