Autor: Aali Lilleorg • 21. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Resident-häkker tutvustab kolme kliendilugu

Zone.ee resident-häkker Peeter Marvet
Foto: Andres Haabu
Kes vastutab mille eest, statistiline pilk kliendi vastutusalas oleva turvalisusele, kuidas leida projekti eutaneerimiseni viiv "virtukas"- need on kolm reaalset pilvekliendilugu, mida tutvustab 8. märtsil toimuval Pilvekonverentsil Zone.ee resident-häkker Peeter Marvet.

"Olla pilves või mitte - selles on äririsk"

Soodushinnaga registreeruminekuni 27.02 (k.a.)

Soovin registreeruda!

 

Esimene lugu

"Aga teie ju tegelete sellega" - Pilv tekitab sageli lootuse, et kõige eest hoolitseb habemega pilvevanake. Tegelikkuses jääb virtuaalmasina seadistamine ja paikamine enamasti ikka kliendi poolele. 5 küsimust, mida esitada oma ITle.

Teine lugu

"Mida räägivad enda kohta n-sada pilveserverit" - Enne kui IT vastata jõuab... veidi statistikat, mis põhineb reaalsete pilveserverite skaneerimisel ja aitab välja vabandada, kui midagi uuendamata on. Minu õnneks on nad sageli liiga jutukad ja räägivad välja, mis neil paikamata on.

Kolmas lugu

"Ütle, millist virtukat sa vajad" - nelja protsessoriga ja et oleks palju mälu? Või äkki hoopis sellist, mille peal e-pood nobedalt toimiks? Mullu oli mul vaja aidata üks lihtne WordPress uues kodus käima ja te ei usu, mis sellest välja tuli.

Nendest lugudest lähemalt saab kuulda 8. märtsil toimuval Pilvekonverentsil „Olla pilves või mitte – selles on äririsk“. 

Lisaks saab kuulata järgmisi eksperte ja ettekandeid aastal 2017 pilvevaldkonnas olulistest teemadest, trendidest ja kogemuslugudest:

Advokaadibüroo GLIMSTEDT advokaat ja andmekaitseõiguse ekspert Mari-Liis Orav“Riigi Infosüsteemi Ameti nõunik, Eesti Vabariigi IT-arhitekt Andres Kütt“Telia Eesti ärikliendi valdkonna juht Tarmo Kärsna“Levira juhatuse esimees Tiit Tammiste“Microsoft Eesti tehnoloogia strateeg Magnus Hillermaa“SMITi tehnoloogia valdkonna juht Tarmo Tulva “Oracle pilveteenuste äriarendusjuht Quentin Preuvot“DataFoxi pilveteenuste valdkonna juht Kristjan Ok“Cybernetica turvainsener Riivo Talviste“

Isikuandmed pilves: mis muutub uue andmekaitsemäärusega?

Milline on turvaline pilve arhitektuur? Eesti riigipilv

Milliste pilve trendidega arvestab Telia? Millega tuleb ettevõtjal arvestada pilveteenuste kasutuselevõtul?

Vahelduv pilvisus ja tegelik tulemus

Pilvelahenduste väärtused ja turvalisus

Kuidas ja milleks SMIT andmekeskuseid ehitab ning millist rolli mängib pilvetehnoloogiale üleminek?

Kogemusi pilveteenuste loomisest konkreetsete juhtumite näitel

Kuidas luua ise turvaline pilvelahendus?

Andmetöötlus pilves nii, et andmete omanikud ja kaitsjad on rahul

Konverentsipäev lõppeb arutlusringiga, kus osalejatel on võimalus omi küsimusi esitada ja kogemusi jagada.

Loe ettekannete tutvustusi lähemalt ja registreeru SIIN.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474