• 12.04.17, 00:04
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tesla gigatehast meelitatakse Pakrile

Täna algas turunduskampaania Tesla uue gigatehase rajamiseks Pakri Teadus- ja Tööstusparki Eestis. Kampaania tähtsaim osa on veebis levitatav video, mis tutvustab Eestit eduka tehnoloogiariigina, kus asjaajamine on kiire ja lihtne.
Tesla gigatehast meelitatakse Pakrile
  • Foto: Kuvatõmmis (teslacountry.com)
Eestiga sarnaseid videoüleskutseid Teslale on teinud juba mitu Euroopa riiki, nende seas näiteks Prantsusmaa, Soome ja Leedu. Pakri Teadus- ja Tööstuspargi tegevjuhi Enn Laansoo, Jr. sõnul reklaamivad riigid ennast Tesla tehase võimaliku asukohana, kuna on teada, et Tesla kaalub tõsiselt uue gigatehase rajada väljaspool USA-d.
“Meie põhisõnum on, et kui Tesla oleks riik, siis oleks ta tõenäoliselt Eesti,” kommenteeris Laansoo, Jr. Tema hinnangul on Eestile iseloomulik Tesla asutajatega sarnane lähenemine probleemide lahendamisele. “Koostööst võidaksid mõlemad,” ütles ta. Laansoo, Jr. sõnul on Eesti lisaks ka üks maailma sõbralikumaid riike elektriautodele, kuna kogu maa on kaetud laadimisvõrguga ja seadustatud on isejuhtivate autode testimine.
Laansoo, Jr. sõnul oleks Eesti tehasele väga sobiv geograafiline ja logistiline asukoht, piirkonnas on olemas kõik vajalikud toormaterjalid, asjaajamine on kiire ja professionaalne. Lisaks on Pakrisse rajatavatel tehastel võimalus saada energiat oma autonoomsest energiavõrgust, mis annab võimaluse kontrollida energiahinda sajaprotsendiliselt.
Laansoo, Jr. sõnul tegutseb Tesla valkonnas, millele Pakri Teadus- ja Tööstuspark on keskendunud juba 10 aastat. “Läbi eduka kampaania tahame võita ka teiste rohetehnoloogia valdkonna tootmisettevõtete tähelepanu ning meelitada neid Pakrisse,” ütles ta.
“On hea, kui meie kampaania tulemusel tulevad Pakrisse uued ettevõtted, kuid kõik võidavad ka sellest, kui nad tulevad mõnda teise Eesti piirkonda,” lisas Laansoo, Jr.
Kampaania kasutab EAS-i poolt väljatöötatud brändi tööriistu, seda rahastavad võrdsetes osades Pakri Teadus- ja Tööstuspark ning EAS läbi Jätkusuutliku Kinnisvara ja Eneriga klastri. Kampaania partnerina lööb kaasa ka Tallinna Teaduspark Tehnopol.
Vaata lähemalt teslacountry.com

Seotud lood

Uudised
  • 21.06.17, 01:01
Teslaga rikastunud fond võtab sihikule uued tehnoloogiaaktsiad
T.Rowe Price Global Technology Fund, mis panustas suurelt Teslale ja Amazonile, mil need "ebaseksikad“ olid, muretses portfelli uued tõusuaktsiad.
Uudised
  • 07.09.17, 13:51
Tehnopoli tiimiga liitus kaks uut valdkonnajuhti
Augustist liitus Teaduspargi Tehnopol seltskonnaga uus IKT valdkonnajuht Anu Puusaag ja septembris alustas teaduspargis uus turundus- ja kommunikatsiooonijuht Kadri Tammai.
Uudised
  • 16.04.17, 19:01
4 konkurenti, kes tahavad Tesla maatasa teha
Elon Muski juhitavale Teslale on ajapikku tekkinud konkurendid ning neil kõigil on midagi ühist – Hiina investorid pumpavad neisse firmadesse meeletuid summasid
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele