Autor: ITuudised.ee • 2. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 läheb muudatustega kaasa varem

Foto: Pixabay
1. juunist saavad Tele2 kliendid kasutada oma paketis sisalduvaid kõne-, SMSi ja internetiteenuseid kõigis 31 Euroopa Majanduspiirkonna riigis nagu koduturul. Lisaks hakkab ettevõte esimese operaatorina Eestis pakkuma piiramatute mahtudega sidepaketti.

Tele2 tootedirektori Katrin Aroni sõnul jõustub uus Euroopa rändlusteenuse regulatsioon 15. juunist, kuid Tele2 läheb muudatustega kaasa varem ja ühtsed hinnad hakkavad kehtima juba 1. juunist.

„Lähtusime Euroopa Komisjoni soovitusest ja tahame pakkuda valdavale osale klientidest teenuseid, mida nad saavad kasutada Euroopas reisides, ilma et peaksid muretsema lisatasude pärast. Lisame enamikku pakettidesse Euroopas kasutatavad kõneminutid, SMSid ja andmeside,“ selgitas Aron.

„Sellest tulenevalt teeme praegustes teenuspakettides muudatusi. Mitmes paketis suurenevad teenuste mahud ning osa pakette muutub kallimaks, osa odavamaks, kuid soovime endiselt pakkuda Eesti turul kõige paremaid tingimusi,” rääkis Aron.

Teine muudatus puudutab kliente, kes on seni kasutanud kõnepakette, mis ei sisalda andmesidemahtu. „Alates 1. juunist kaotame ära interneti päevapiletid ja lisame kuni 100 MB mahtu kõikidesse kõnepakettidesse, mis ei sisalda andmesidet. See võimaldab hädapäraseid toiminguid nutitelefonist korda ajada,“ selgitas Tele2 tootedirektor. „Ka see maht on kasutatav üle terve Euroopa Liidu,“ lisas Aron.

Tele2 hakkab esimese operaatorina alates 1. maist pakkuma murrangulist nutitelefonipaketti, mis hõlmab lisaks kõnedele, SMSile ka piiramatut 4,5G internetti. „Sellise paketi järgi oli juba ammu vajadus, sest Tele2 klientide interneti kasutusmahud on kasvanud ligi kuus korda ja mobiilset internetti kasutatakse järjest enam püsiühenduse asemel. Alates 1. juunist saab seda paketti kasutada sama kuutasu eest kõikjal Euroopas,“ rääkis Tele2 tootedirektor.

Tele2 teavitas kõiki kliente muudatustest personaalselt ning konkreetne numbri- ja paketipõhine info on klientidele nähtaval iseteeninduses.

Uuenenud pakettidega saab tutvuda Tele2 kodulehel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052