Autor: ITuudised.ee • 12. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestlaste kindlustusäpp kaasab investeeringu rahvusvaheliselt kindlustusandjalt

Foto: Kuvatõmmis
Eestlaste uudne kindlustusäpp INZMO kaasab rahvusvaheliselt kindlustlushiiult UNIQA Insurance Group (UNIQA) ligi poole miljoni euro ulatuses investeeringuid. Ettevõttesse investeeritav kapital suunatakse peamiselt laienemistegevustesse ning kindlustusplatvormi arendamiseks.

Investorite poolt Eesti 20 kõige lootustandvama idufirma hulka valitud kindlustusäpp INZMO hakkab uudset mobiilset kindlustusteenust pakkuma sel kuul ka Austrias. Tänaseni on paljudel suurtel kindlustusturgudel kindlustuse saamine aeganõudev ja ebamugav protsess - nüüdsest hakkab kindlustusmaakleri tööd tegema mobiiliäpp. Mõne klikiga saab kindlustada transpordivahendeid, elektroonikat ning puhkusereisi. Samuti teatada kahjujuhtumist, hinnata kindlustusandjaid ning infot peatselt lõppevate kindlustuspoliiside kohta. 

„Kindlustusturg on täna silmitsi suurte muutustega. Peame lisaks oma traditsioonilistele müügikanalitele pakkuma ka digitaalseid teenuseid ning tooteid, mida tänapäevane klient kindlustusandjalt ootab,” sõnas UNIQA esindaja innovatsioonijuht Thomas Polak. ”Startup’id annavad meile võimaluse leida koos uusi lahendusi ja omandada väärtuslikke kogemusi.”

„INZMO põhiväärtus peitub kiiruses ja lihtsuses. Inimesed saavad sekundite jooksul ülevaate erinevatest kindlustuspakkumistest, soetada poliise hetkega ning kahjujuhtumitest kindlustusandjat äpi kaudu teavitada,” märkis INZMO kaasasutaja Meeri Klausen. “Uus põlvkond tarbib teenuseid eelkõige mobiilitelefoni vahendusel, mistõttu oleme kindlad, et nende klientide ootus ka kindlustuse soetamisel on võimalus toiminguid mobiilis kiirelt sooritada,” lisas Klausen.

UNIQA osaleb INZMO 1,1 miljoni euro suuruses seed-round’is 400,000 eurose investeeringuga. Kindlustusettevõte omab enam kui 10 miljonit klienti ja on üks juhtivatest kindlustusandjatest 19 riigis Kesk- ja Ida-Euroopas.

INZMO on kindlustusplatvorm, mis võimaldab soetada erinevaid kindlustustooteid mõne hetkega nii mobiiltelefonis kui ka veebis. Ettevõtte investorite hulka kuulub ka maailma juhtiv ärikiirendi 500 Startups San Franciscos; samuti on ettevõttesse investeerinud äriinglid Eestist, Saksamaalt ja Venemaalt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052