Autor: ITuudised.ee • 8. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

INZMO kindlustusäpp võidutses idufirmade Eurovisioonil

Foto: Kuvatõmmis
Eestlaste kindlustusäpp INZMO, mis hiljuti kaasas investeeringu ka rahvusvaheliselt kindlustusandjalt UNIQA Insurance Group, valiti Euroopa Komisjoni poolt korraldatud mainekal StartUp Europe Awards konkursil aasta parimaks finantstehnoloogia idufirmaks.

Juba teist aastat toimuva “idufirmade Eurovisiooniks” kutsutava konkursi finaali pääses 84 ettevõtet 14 riigist. INZMO noppis Brüsselis peetud auhinnagalal konkursilt ainsa Eesti ettevõttena auhinna. 

„Oleme rõõmsad, et lihtsa ning arusaadava kindlustuse kontseptsioon ja tehnoloogia äratavad huvi ning pälvivad tunnustust sedavõrd kõrgel tasemel. Selline tunnustus annab INZMO tugevale ja asjatundlikule meeskonnale kindlasti täiendavalt hoogu juurde,” märkis ettevõtte kaasasutaja Meeri Klausen. „Samuti valmistas suurt rõõmu Eestist pärit ettevõtete tugev esindatus konkursil. Meie nutikaid lahendusi hinnatakse Euroopas väga kõrgelt.“ 

Lisaks INZMOle pääsesid Eesti iduettevõtetest finaali ka tarku elektrijuhtimissüsteeme tootev Smart Load Solutions, innovaatilist kodu- ja tööstusautomaatikat tootev Nordic Automation Solutions, õpiveeb Tebo, virtuaaltahvli looja Deekit ning teledermatoskoopiat pakkuv Dermtest. 

INZMO on kindlustusplatvorm, mis võimaldab soetada erinevaid kindlustustooteid mõne hetkega nii nutitelefonis kui ka veebis. Ettevõtte investorite hulka kuulub ka maailma juhtiv ärikiirendi 500 Startups San Franciscos; samuti on ettevõttesse investeerinud äriinglid Eestist, Saksamaalt ja Venemaalt. 

Täna tegutseb INZMO kindlustusplatvorm Eestis ja Austrias. Ettevõte valmistub sel sügisel lahendust testima ka Saksamaal.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052