Autor: ITuudised.ee • 30. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa ja Starmani ühendstruktuuris ei jätka Toomas Tiivel ja Jaanus Erlemann

Jaanus Erlemann ja Toomas Tiivel
Foto: Rasmus Kooskora/Eiko Kink
Elisa ja Starmani ühendstruktuur on koostatud ning kuna pole mõistlik funktsioone dubleerida lahkuvad ettevõttest Starmani Eesti äriüksuse juht Toomas Tiivel ja tehnoloogiadirektor Jaanus Erlemann.

Elisa ja Starmani juhatuse esimehe Sami Seppäneni sõnul on ettevõtete ühinemise järgselt kinnitatud kõiki juhtimis- ja funktsioonide tasandeid puudutav ühendstruktuur ning see jõustub alates 1. juunist 2017.

“Uue struktuuri koostamise käigus lähtusime soovist ühendada mõlema ettevõtte tugevused ja vältida dubleerivate funktsioonide teket ning eesootavad muudatused lähtuvadki uuest ühendstruktuurist,” lausus Sami Seppänen.

Ühisettevõtte struktuur toetab ettevõtte suunda luua kliendile lisaväärtust ning pakkuda talle nii kommunikatsiooni- kui ka meelelahutusteenuseid üle Eesti. „Elisa ja Starmani ühinemisest tekkiv sünergia teenuste ja võrkude tasandil annab võimaluse teenuste valikut ja ulatust oluliselt laiendada,“ kinnitas Sami Seppänen. „Ühisettevõtte hakkab kliendile pakkuma mobiilside, interneti püsiühendust, TV-teenuseid koos järelevaatamise, salvestamise ja videolaenutuse võimalustega ja palju muud. Ühisettevõtte tehnoloogiaüksus jätkab jõulist liikumist 5G suunas samuti 10G kiirust võimaldava optilise püsiühenduse väljaehitamist.“

“Tahan omaltpoolt väga tänada Toomast ja Jaanust hea töö eest Starmani arendamisel viimastel aastatel,“ avaldas Sami Seppänen tänu lahkuvatele kolleegidele. Jaanus Erlemann lahkub ametist 31. mail ning Toomas Tiivel 30. juunil. 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052