Autor: Marili Niidumaa • 2. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuula Äripäev Eetris intervjuud Ahti Heinlaga

Ahti Heinla
Foto: Eiko Kink
Ettevõtja, investor ja Eesti juhtiva majanduskonverentsi Äriplaan 2018 esineja Ahti Heinla räägib saates, miks tuleb kasumi saamiseks enne rohkelt raha põletada ning millised valdkonnad on üle- ja alahaibitud.

Samuti tuleb juttu sellest, millal maksab tema ettevõttelt järgmisi uudiseid oodata ning miks on saladust lihtsam hoida kui oma tegevusega pildile jõuda.

Ahti Heinla esineb 28. septembril Eesti juhtival majanduskonverentsil Äriplaan 2018, kus lisaks temale räägivad oma järgmise aasta plaanidest Erkki Raasuke, Rain Lõhmus, Ain Hanschmidt, Jüri Ratas jt. Kes esinevad ja kes osalevad, seda saad vaadata siit.

Eelmisi ja järgmisi Äripäeva veebiraadio saateid kuula www.aripaev.ee/eetris

“Äripäev eetris” podcast'i saab kuulamiseks tellida iTunesis või kasutada RSSi (paremklikk ja kopeeri link) meelepärases meediaesitajas. Saadet saab mp3-failina alla laadida siit.

 

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755