Autor: ITuudised.ee • 14. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mainor Ülemiste ehitab Tele2-le uue peakontori

Mainor Ülemiste juhatuse esimees Margus Nõlvak ja Tele2 juht Argo Virkebau
Foto: Marek Metslaid
Tele2 sõlmis Mainor Ülemistega lepingu, mille tulemusena kolib telekomiettevõte 2018. aasta sügisel oma Tallinna peakontori Jõe tänavalt Ülemiste City linnakus valmivasse uude ärihoonesse.

Tele2 juhi Argo Virkebau sõnul vajab kasvav ettevõte avaramat ja kaasaegsemat pinda. “Ülemiste City on Eesti moodsaim tehnoloogialinnak, kus on juba praegu koos 330 sarnase valdkonna ning maailmavaatega ettevõtet, millest paljud on Tele2 kliendid ja koostööpartnerid,” rääkis Virkebau. 

Teine oluline uue peakontori rajamise põhjus on tema sõnul Ülemiste arenev transpordivõrk. “Rahvusvahelise firmana on töötajatel palju reisimist, mistõttu on meile tähtis lähedalasuv lennujaam, mis ühendatakse tulevikus ka Rail Balticu jaama ja bussijaamaga,” lisas Virkebau.

Tele2 peakontorisse Eestis tuleb uuenduslik töömudel, kus töötajatel ei ole enam isiklikku lauda. “2000-ruutmeetrisesse avatud kontorisse ehitatakse iseseisva töö kapslid, koosolekute-, meeskonnatöö-, mängu- ja puhkealad, kohvik ning isegi kohad, kus uinakut teha,” ütles Virkebau ja lisas, et uue töömudeli järgi saavad inimesed vastavalt oma vajadustele ja töö iseloomule tööaega valida.

Mainor Ülemiste juhi Margus Nõlvaku sõnul saab saab 200 tööötajaga Tele2-st Öpiku maja teise bürootorni üks olulisemaid kliente. “Tehnoloogialinnaku jaoks on oluline uuendusmeelsete tehnoloogiaettevõtete ja tugevate tegijate hulga pidev suurenemine, et kasvaks kogukond, kelle koostöös uuemaid tehnoloogiaid testida ja kasutusele võtta,” märkis Nõlvak, lootes et täieneva sünergia tulemusena saab ka linnakusse värskeid edumeelseid teenuseid luua.

Öpiku majast saab teise kontoritorni valmimisel 2018. aastal 23 500 ruutmeetriga Eesti suurim büroohoone. Öpiku maja arhitekt on Mattias Agabus, arendaja Mainor Ülemiste ning ehituse peatöövõtja Merko Ehitus Eesti.

Foto: Marek Metslaid
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052