Autor: ITuudised.ee • 19. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 tulu kasvas 10 protsenti

Foto: Raul Mee
Tele2 2017. aasta teise kvartali tulu oli 19,8 miljonit eurot, mis on 10,4 protsenti enam kui mullu samal perioodil.

Ettevõtte kasum enne kulumit (EBITDA) kasvas teises kvartalis 4,7 protsenti 4,4 miljoni euroni.

Tele2 Eesti tegevdirektori Argo Virkebau sõnul saavutati tulude- ja kasumlikkuse kasv kolme teguri koosmõjul. “Sõlmisime mitu olulist rahvusvahelist transiitside lepingut, mobiilse interneti klientide arv kasvas aastaga üheksa ning seadmete müük 13 protsenti,” rääkis Virkebau.

“Tulevik on digitaalsetes müügikanalites ning investeerime nende arendamisse palju vahendeid. Esimese ainult internetist tellitava ning seetõttu soodsama hinnaga paketiga Snäpp liitus kuuga ligi 1000 inimest,” kirjeldas Virkebau trendi.

“Ootan ka järgmistel kvartalitel tulude kasvu. Seda toetab nii jätkuv tavakasutajate internetimahtude kasv kui superministeeriumi ja 36 riigiasutuse hankevõit,” rääkis Virkebau.

Tele2 investeeris 2017. aasta teises kvartalis Eestis 2,1 miljonit eurot, mis on 34% enam kui mullu samal perioodil. Arendustööd jätkuvad ning suvel toimuvad üle Eesti suured võrguehitustööd, mille käigus Tele2 ehitab 434 uut tugijaama, et suurendada vastavalt kasvanud nõudlusele interneti kiirusi ja mahtu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755