Autor: ITuudised.ee • 19. juuli 2017

Tele2 tulu kasvas 10 protsenti

Autor: Raul Mee

Tele2 2017. aasta teise kvartali tulu oli 19,8 miljonit eurot, mis on 10,4 protsenti enam kui mullu samal perioodil.

Ettevõtte kasum enne kulumit (EBITDA) kasvas teises kvartalis 4,7 protsenti 4,4 miljoni euroni.

Tele2 Eesti tegevdirektori Argo Virkebau sõnul saavutati tulude- ja kasumlikkuse kasv kolme teguri koosmõjul. “Sõlmisime mitu olulist rahvusvahelist transiitside lepingut, mobiilse interneti klientide arv kasvas aastaga üheksa ning seadmete müük 13 protsenti,” rääkis Virkebau.

“Tulevik on digitaalsetes müügikanalites ning investeerime nende arendamisse palju vahendeid. Esimese ainult internetist tellitava ning seetõttu soodsama hinnaga paketiga Snäpp liitus kuuga ligi 1000 inimest,” kirjeldas Virkebau trendi.

“Ootan ka järgmistel kvartalitel tulude kasvu. Seda toetab nii jätkuv tavakasutajate internetimahtude kasv kui superministeeriumi ja 36 riigiasutuse hankevõit,” rääkis Virkebau.

Tele2 investeeris 2017. aasta teises kvartalis Eestis 2,1 miljonit eurot, mis on 34% enam kui mullu samal perioodil. Arendustööd jätkuvad ning suvel toimuvad üle Eesti suured võrguehitustööd, mille käigus Tele2 ehitab 434 uut tugijaama, et suurendada vastavalt kasvanud nõudlusele interneti kiirusi ja mahtu.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112