19. juuli 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TransferWise vahetas tegevjuhti

Kristo Käärmann ja Taavet Hinrikus
Foto: Transferwise
Seni TransferWise'i tegevjuhina töötanud Taavet Hinrikus andis ameti üle äripartner Kristo Käärmannile. Hinrikus jätkab ettevõtte nõukogu juhina, vahendab portaal TechCrunch.

See pole esimene kord, kui Hinrikus ja Käärmann tegevjuhi rolli vahetavad, 2015. aasta sügisel olid rollid just vastupidi. Samas toimub seekordne vahetus huvitaval ajal, märgib tehnoloogiauudistesait: nimelt on investoritelt 117 miljonit dollarit kaasanud ettevõte aasta algusest saati kasumis.

Kontrast mulluse aastaga on märgatav: 2016. aastal jäädi 36 miljoni dollari suuruse käibe juures 23miljonilisse kahjumisse. Hinrikus on ennustanud, et tänavuse aasta käibeks saavutatakse juba 100 miljonit dollarit. Viimase rahakaasamisvooru ajal hinnati ettevõtte väärtust 1,1 miljardile dollarile, meenutab TechCrunch.

TransferWise on seadnud eesmärgiks haarata maailma arvestuses sama suur turg nagu hetkel Suurbritanni omast neile kuulub.

Loe lähemalt Äripäevast

Autor: Urmo Adressoo

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755