ITuudised.ee  • 16. november 2017
Jaga lugu:

TransferWise teenis mullu kaks miljonit naela tegevuskasumit

TransferWise'i tegevjuht Taavet Hinrikus
TransferWise'i tegevjuht Taavet Hinrikus  Foto: Andres Haabu

Euroopa juhtiva finantstehnoloogiaettevõtte TransferWise aastatulu kasvas eelmisel majandusaastal 140%. Vastavalt auditeeritud majandustulemustele oli Transferwise’i kulumieelne tegevuskasum mullu 2 miljonit naela.

TransferWise’i märtsis lõppenud majandusaasta käibeks kujunes 67 miljonit naela. Käive kahekordistus võrreldes aasta varasemaga – 2016. aastal oli ettevõtte käive 28 miljonit ning 2015. aastal 10 miljonit naela. Ettevõtte kulumieelne tegevuskasum (EBITDA) oli 2 miljonit naela, puhaskasum 7 miljonit naela (2015. aastal oli puhaskahjum 11 miljonit naela).

Täna on TransferWise’il rohkem kui kaks miljonit klienti ja ettevõte võimaldab ülekandeid 750 valuutasuunas, millest 100 lisandusid käesoleval aastal. TransferWise‘i kliendid liigutavad platvormi abiga igakuiselt rohkem kui poolteist miljardit eurot, säästes traditsiooniliste teenustega võrreldes iga päev rohkem kui 2 miljonit eurot.

Mais teatas TransferWise uuest virtuaalkontoteenusest Borderless (i.k. “piirideta”), asudes USA ja Euroopa väikese ning keskmise suurusega ettevõtetele pakkuma võimalust hoida raha kontol 28 erinevas valuutas ja kasutada kohalikke pangarekvisiite. Oktoobris laienes teenus Austraaliasse. 2018. aastal kavatsetakse Suurbritannias ja Euroopas turule tuua eratarbijatele mõeldud Borderless virtuaalkonto ja pangakaart.

TransferWise’is töötab enam kui 800 inimest üheksas kontoris üle maailma. 2017. aasta alguses laieneti Aasia ja Vaikse ookeani piirkonnas, kus avati piirkondlik kontor Singapuris ning harukontorid Tokyos ja Sydneys

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Enimloetud
Aali Lilleorg
Aali LilleorgtoimetajaTel: 505 3172aali@ituudised.ee
Ana Madismäe
Ana Madismäereklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150Ana.Madismae@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt