Autor: ITuudised.ee • 30. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 saab uue tehnoloogiadirektori ja juhatuse liikme

Ardi Aolaid
Foto: Erakogu
Tele2 soovib hakata uusi teenuseid pakkuma ja võttis selleks oma erilahenduste- ja tehnoloogiadirektoriks ning ühtlasi juhatuse liikmeks enam kui 20 aastat valdkonnas töötanud Ardi Aolaidi.

Tele2 juhi Argo Virkebau sõnul ühendab ettevõte seni eraldi tegutsenud erilahenduste- ja tehnoloogiaosakonnad ühtse juhtimise alla.

„Lihtsalt öeldes hakkame pakkuma laiemat teenuste valikut, sealhulgas ka uusi ärikliendilahendusi ja siseneme agressiivsemalt ühendsidelahenduste turule ning Ardi nõustus seda üleminekut vedama,“ ütles Virkebau.

„Konkurents turul kasvab, osaleme rohkematel hangetel ja hakkame tegema rätsepatööna, kuid mõistliku hinnaga sidelahendusi senisest laiemale ringile klientidele. Tahame viia äriklientidekõneside uuele tasemele, kus pakume näiteks telefonijaama funktsionaalsusi ka mobiiltelefonidesse ja arvutisse. See tähendab, et kaotame piirid lauatelefoniside ja mobiiltelefoniside vahel ning anname ettevõtete töötajatele võimaluse kasutada kõiki telefoniside teenuseid nii mobiilselt kui võimalik. Plaanid on suured, vaatame laienemise pilguga ringi nii Eestis kui ka teistes Balti riikides,“ lisas Virkebau.

Tele2 Eesti pakub parima hinnaga kvaliteetseid mobiilside- ja internetiteenuseid nii era- kui ka äriklientidele, osutades Eestis teenuseid rohkem kui 470 000 kliendile. Tele2 kuulub rahvusvahelisse Tele2 gruppi, millel on üheksas riigis kokku ligi 17 miljonit klienti. Tele2 on 1996. aastast NASDAQ OMX Stockholmi börsi liige.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052