6. november 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

IT-hangete seminarile saab täna veel soodushinnaga. Vaata, kes esinevad!

Siseministeeriumi infotehnoloogia-ja arenduskeskuse (SMIT) hankejuht, riigihankeseaduse üks autoreid Kristiina Kaarna
Foto: Erakogu
22. novembril Roseni Tornis toimuval ITuudised.ee poolt korraldataval seminaril „IT-hanked uue seaduse järgi“ käsitletakse IT-hankimist laiemalt ja uue riigihangete seaduse rakendamist praktikas. Riigihangete seaduse üks autoreid räägib, kuidas seaduse abiga turusolkijatest jagu saada. Täna veel saab seminarile registreeruda soodushinnaga.

Riigihangete seaduse autorid, praktikud, pakkujad ja hankijad räägivad 22. novembril kell 11-16 toimuval seminaril hankimisest IT valdkonna spetsiifikast ja oma kogemustest lähtuvalt. Osalema on oodatud nii hankijad kui ka pakkujad.

Seminaril räägime seadusemuudatustest, parimate praktikate rakendamisest uue seaduse raames, agiilsest arendusest riigihanke raames, rahvusvahelisest praktikast, käsitleme nii tarkvara kui ka riistvara hankimist, jpm. 

Ettekannetega esinevad ja küsimustele vastavad: 

Registrite ja Infosüsteemide Keskuse hankejuht, ekspert IT-hangete alal Mariliis Kannukene Advokaadibüroo Hedman Partners & Co vandeadvokaat Toomas SeppelEesti ühe suurema tarkvarafirma Helmese arendusjuht ja partner Raul EnnusTieto Estonia äriarendusjuht Heiti MeringKasutajakogemuse (UX) disaini, ärianalüüsi ja tarkvaraarenduse ettevõtte Trinidad Wiseman müügi- ja turundusjuht Marko Nemberg Green IT suurkliendihaldur (riistvarahanked) Lennart Leht Siseministeeriumi infotehnoloogia-ja arenduskeskuse (SMIT) hankejuht, riigihankeseaduse üks autoreid Kristiina Kaarna

Seminari programm ja ettekanded:

10:30 Kogunemine ja tervituskohv11:00 Seadusemuudatused RIKi praktikast lähtuvaltRegistrite ja Infosüsteemide Keskuse (RIK) hankejuht Mariliis Kannukene11:45 Agiilne arendus tarkvarahangetes*Advokaadibüroo Hedman Partners & Co vandeadvokaat Toomas Seppel 12:15 Millised on trendid riigihangetel pakkuja silmade läbi? Mis pakkujatele meeldib ja mis ei meeldi?Tieto Estonia äriarendusjuht Heiti Mering 

12:45 Lõuna

13:30 Tarkvara loodusseadus ja riigihanked 2.0Helmese partner ja arendusjuht Raul Ennus14:10 Trinidad Wisemani kogemused ja õppetunnid rahvusvahelistel riigihangetelTrinidad Wisemani müügi- ja turundusjuht Marko Nemberg 14:45 Kuidas riistvarahankeid püstitada?Green IT suurkliendihaldur Lennart Leht 15:15 Kuidas uue seaduse abiga turusolkijatest jagu saada?Siseministeeriumi infotehnoloogia-ja arenduskeskuse (SMIT) hankejuht Kristiina Kaarna 15:45 Küsimuste ja vastuste voor. Seminari lõpetamine.

Rohkem infot seminari veebilehel www.ituudised.ee/ithanked17.

Osalemistasu soodushind kuni 6. novembrini (k.a.) on 179 eurot (km-ga 214,8 eurot). Täishind on 199 eurot (km-ga 238,8 eurot). 

Registreeru kohe! www.ituudised.ee/ithanked17#register

Lisainfo: Aali Lilleorg, tel 5053172, [email protected].

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052