• 04.12.17, 15:27
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Pipedrive avas Saksmaal andmekeskuse

Et toetada ettevõtte kliendibaasi kiiret kasvu ja jätkata Pipedrive’i Euroopas asuvatele klientidele kiire ja turvalise teenuse pakkumist, avas Pipedrive uue andmekeskuse Saksamaal Frankfurdis. See on Pipedrive’i esimene andmekeskus Euroopas. Alates ettevõtte asutamisest 2010. aastal on Pipedrive kasutanud Ameerika Ühendriikides asuva andmekeskuse teenuseid.
Pipedrive’i kaasasutaja ja juhatuse esimees Timo Rein
  • Pipedrive’i kaasasutaja ja juhatuse esimees Timo Rein Foto: Eiko Kink
Uue avatava andmekeskuse infrastruktuur võimaldab mitte ainult kiiret skaleerimist, vaid tagab, et Pipedrive’i kasutamine on klientide jaoks täielikult kooskõlas 2018. aasta mai kuus jõustuva Euroopa Liidu uue isikuandmete kaitse üldmäärusega (GDPR – General Data Protection Regulation). Pipedrive on üks vähestest müügijuhtimistarkvara kategooria (CRM - Customer Relationship Management) ettevõtetest, kellel on kliente üle maailma, aga kes oma Euroopa klientide andmete turvalisuse Euroopas tagab. Sarnaselt USA-s paiknevale andmekeskusele on Pipedrive’i Saksamaal avatava andmekeskuse koostööpartneriks samuti Rackspace, USA juhtiv andmekeskuse teenusepakkuja. 
Alates detsembrist majutatakse Pipedrive’i uute Euroopa klientide andmed Saksamaa andmekeskusesse, olemasolevate Euroopa klientide andmed migreeritakse Rackspace’i Chicagos asuvast andmekeskusest Frankurdis asuvasse 2018. aasta esimese kvartali jooksul. "Uue Euroopas avatava andmekeskusega tagame oma klientidele, et järgime privaatsuspõhimõtteid ja andmekaitse määruseid ja teeme seda mitte ainult seaduse järgimiseks, vaid et vastata meie klientide ootustele ja ettevõtte tegevuspõhimõtetele. Saksamaa andmekaitse-eeskirjad on uuest Euroopa Liidu isikuandmete kaitse üldmäärusest (GDPR-st) isegi rangemad, nii et Saksamaa eeskirjade järgimine pakub meie klientidele parima võimaliku garantii," ütles Pipedrive’i kaasasutaja ja juhatuse esimees Timo Rein.
Pipedrive’i tehnoloogiajuhi Sergei Anikini sõnul töötasid insenerid Pipedrive’i teenuse Euroopas majutamise ning skaleerimise nimel ligi kolm aastat. “Tänane päev märgib meie jaoks pikaajalise pingutuse olulist verstaposti. Pipedrive’i süsteemi arhitektuuri ja infrastruktuuri muutmine ning sobivusse viimine poleks aga olnud võimalik ilma meie pikaajalise ja usaldusväärse pilvemajutusteenuse partneri Rackspace’ita."

Seotud lood

Uudised
  • 14.06.18, 16:20
Pipedrive kaasas 50 miljonit dollarit
Pipedrive kaasas täna C seeria investeeringuga investoritelt 50 miljonit dollarit. Investeeringut juhtisid riskikapitaliettevõte Insight Venture Partners ning juba olemasolev investor Bessemer Venture Partners. Investeeringus osalesid ka Pipedrive'i varasemad investorid Rembrandt Venture Partners ja Atomico.
Uudised
  • 18.01.17, 23:25
Skype'i looja tõi Eesti idule miljoneid
Maailmale Skype’i kinkinud rootslase Niklas Zennströmi eestvedamisel süstitakse müügimeeste tarkvara arendavasse Eesti firmasse Pipedrive ligi 16 miljonit eurot.
Uudised
  • 06.04.17, 19:04
Arvutiteaduse karjääripäev – koht, kus tudeng leiab praktikakoha
Täna korraldab Tartu ülikooli arvutiteaduse instituut juba kuuendat aastat traditsioonilist karjääripäeva. Üritusel tutvustatakse IT tudengitele erinevate IKT sektoris tegutsevate ettevõtete praktikapakkumisi, aga ka tulevasi võimalikke karjäärisuundi ja nendeks vajalikke oskuseid.
Uudised
  • 08.10.17, 15:44
Tallinna tunnustuse said mitmed tehnoloogiavaldkonna ettevõtted
Tallinna ettevõtlusauhindade konkursi eesmärk on tunnustada ning väärtustada ettevõtjaid ning ettevõtlikke organisatsioone. Auhinnatute seas oli mitmed tehnoloogia valdkonna ettevõtted.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele