12. detsember 2017

Apple avalikustas kõige populaarsemate äppide nimekirja

Autor: Pixabay.com

2017. aasta lõpuks laadivad inimesed maailmas alla ligi 200 miljardit mobiilirakendust. Apple avalikustas nimekirja äppidest, mida on nende rakendustepoest tänavu kõige rohkem alla laaditud ning võitja on tõeline üllatus.

Tele2 tootedirektori Katrin Aroni sõnul on aasta populaarseim äpp Bitmoji, mis loob kasutajale sarnaseid animeeritud emotikone. “See äpp on päris lõbus ja toimib hästi, kuid pole Eestis nii hästi tuntud kui ülejäänud edetabel,” ütles Aron.

“Tasuliste äppide edetabeli pani kinni Facetune, mis võimaldab töödelda telefonis pilte pea Photoshopi kvaliteediga. Väga paljud inimesed olid nõus maksma ka kitarriõppeäpi Tabs & Chords ning planeerimisrakenduse HotSchedules eest,” rääkis Aron.

“App Store’i aasta kõige populaarsemad mängud olid Nintendo loodud Super Mario Run ning piljardimäng 8 Ball Pool. Mullune hitt Pokemon Go edetabelisse enam ei mahtunud. Tasuliste mänguäppide turul tegi puhta töö juba kolmandat aastat järjest USA koomiku Ellen Degeneres’i Heads Up,” lisas ta.

Aroni sõnul pole Google veel oma Androidi rakendustepoe edetabelit avaldanud, kuid on vihjanud, et populaarseim mäng oli Super Mario Run.

App Store rakendustepoe 2017. aasta enim allalaaditud rakendused:

BitmojiSnapchatYouTubeMessengerInstagramFacebookGoogle MapsNetflixSpotifyUberGmailPandora MusicAmazonWhatsAppWishTwitterSoundCloudGoogle ChromeWazeLyft

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112