12. detsember 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Apple avalikustas kõige populaarsemate äppide nimekirja

Foto: Pixabay.com
2017. aasta lõpuks laadivad inimesed maailmas alla ligi 200 miljardit mobiilirakendust. Apple avalikustas nimekirja äppidest, mida on nende rakendustepoest tänavu kõige rohkem alla laaditud ning võitja on tõeline üllatus.

Tele2 tootedirektori Katrin Aroni sõnul on aasta populaarseim äpp Bitmoji, mis loob kasutajale sarnaseid animeeritud emotikone. “See äpp on päris lõbus ja toimib hästi, kuid pole Eestis nii hästi tuntud kui ülejäänud edetabel,” ütles Aron.

“Tasuliste äppide edetabeli pani kinni Facetune, mis võimaldab töödelda telefonis pilte pea Photoshopi kvaliteediga. Väga paljud inimesed olid nõus maksma ka kitarriõppeäpi Tabs & Chords ning planeerimisrakenduse HotSchedules eest,” rääkis Aron.

“App Store’i aasta kõige populaarsemad mängud olid Nintendo loodud Super Mario Run ning piljardimäng 8 Ball Pool. Mullune hitt Pokemon Go edetabelisse enam ei mahtunud. Tasuliste mänguäppide turul tegi puhta töö juba kolmandat aastat järjest USA koomiku Ellen Degeneres’i Heads Up,” lisas ta.

Aroni sõnul pole Google veel oma Androidi rakendustepoe edetabelit avaldanud, kuid on vihjanud, et populaarseim mäng oli Super Mario Run.

App Store rakendustepoe 2017. aasta enim allalaaditud rakendused:

BitmojiSnapchatYouTubeMessengerInstagramFacebookGoogle MapsNetflixSpotifyUberGmailPandora MusicAmazonWhatsAppWishTwitterSoundCloudGoogle ChromeWazeLyft

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052