21. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uberi uuendus: klient näeb täpset hinda enne sõidu tellimist

Tänasest näitab Uber’i rakendus klientidele sõidu täpset hinda juba enne auto tellimist, teatas ettevõte.

Me ei kujutaks ette, et ostaksime lennupileti, teadmata seejuures pileti lõplikku hinda enne lennu lõppu. Või hotellitoa broneerimist veebis, kus meile teatatakse, et tegelik hind kujuneb 30% kõrgemaks. Selline olukord kõlab imelikult, kuid väga populaarsete kokkuleppevedude juures tuleb selliseid olukordi aeg-ajalt ette.

Uber Baltikumi tegevjuhi Enn Metsari sõnul on sõidu täpse hinna teadmine enne auto tellimist miski, mida kliendid kõrgelt hindavad. “See on ka põhjus, miks me oleme lisanud uuenduse, mis näitab sõidu täpset hinda juba enne tellimist,” lisas Metsar. Seni on sajad tuhanded Uberi kliendid üle maailma kindlat hinda näinud enne sõidu alustamist, tänasest saavad sellest kasu ka eestlased.

“Me oleme hoolega kuulanud klientide tagasisidet viimaste aastate jooksul. Kaks märksõna, mis pidevalt läbi jooksevad on mugavus ja läbipaistvus. Uuendusega, mis kuvab hinna enne auto tellimist, ei pea klient enam ise arvutama, palju sõit maksta võib - me näitame talle sõidu täpset hinda juba enne sõidu tellimist,” kirjeldab Metsar uuendust.

Hind arvutamisel võetakse arvesse tõenäolist kuluvat aega ning distantsi, lisaks ka kohalikku liiklust ning sedagi, kui palju teisi Uberi kliente ja juhte on lähedal sõidu tellimise hetkel. Kui hinnad tõusevad suurenenud nõudluse pärast, kuvatakse hinnakordaja asemel kliendile täpne sõidu maksumus. Sedasi pole kliendi jaoks ootamatusi ega üllatusi: lihtsalt telli Uber ja naudi sõitu.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755