Autor: Indrek Kald • 2. märts 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taxify loojad aasta ettevõtja konkursi finalistide seas

Taxify kontoris aastal 2015.
Foto: Andres Haabu
Juba kümnendat korda tunnustab ärikonsultatsiooni- ja audiitorfirma EY Eesti silmapaistvaid ettevõtjaid. Eesti Aasta Ettevõtja konkursi finalistide hulgas on tänavu Taxify asutajad Martin Villig ja Markus Villig.

Ülejäänud finalistid on Aleksei Snitsarenko (Electroair OÜ), Indrek Laul (Estonia Klaverivabrik AS), Jaan Luts ja Vallot Mangus (OÜ TMB Element) ning Joel Ostrat, Siim Liivamägi ja Rivo Sisas (Mattias Cafe OÜ).

Eesti Aasta Ettevõtja konkursi võitja selgub märtsis ning sõidab juunis Monacosse, et esindada Eestit EY Maailma Aasta Ettevõtja ärifoorumil.

“Eesti ettevõtjad on muutunud kümne aastaga julgemaks. Kõige paremini väljendub see kasvanud ambitsioonis murda välisturgudele ning seal ka läbi lüüa,” ütles ärikonsultatsiooni- ja audiitorfirma EY partner Ranno Tingas.

Nii rahvusvahelisel areenil kui ka EY Eesti Aasta Ettevõtja konkursil ei ole ettevõtte edukuse mõõdupuuks ammu enam ainult kasvunumbrid. “Majandustulemustest olulisem on soov ühiskonnale oma tegevusega midagi tagasi anda. Mida rohkem ettevõtja enda ümber toimuvast hoolib, seda suurem on jalajälg, mis suudetakse endast maha jätta,” lisas ta.

EY Eesti Aasta Ettevõtja konkursi žüriisse kuuluvad Aavo Kokk (Catella Corporate Finance OÜ), Marika Priske (Sotsiaalministeerium), Meelis Atonen (Tavid AS), Reet Roos (Inspired Universal McCann OÜ), Viljar Arakas (EFTEN Capital AS), Kaidi Ruusalepp (Funderbeam OÜ) ning EY Eesti Aasta Ettevõtja 2017 laureaadid Arno Kütt ja Peep Kuld (Cleveron AS / ON24 AS).

Aasta Ettevõtja ehk EY Entrepreneur Of The Year tiitlivõistlus on maailmas üks prestiižsemaid ettevõtjatele suunatud konkursse ning selle tiitliga pärjatakse ettevõtjaid kokku enam kui 60 riigis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052