Autor: ITuudised.ee • 6. märts 2018

Tele2 Eesti uus juht tuleb Kanadast

Chris Robbins
Autor: Erakogu

Aprillist alustab Tele2 Eesti tegevdirektorina Kanadast pärit Chris Robbins, kel on 15aastane telekomisektori tippjuhi kogemus.

Robbinsi sõnul plaanib ta investeerida Eestis nii kliendisuhete kui innovatsiooni arendamisse. „Minu eesmärk on teha Eesti üksus Tele2 grupi innovatsiooniliidriks ning saada siin äriklientide turuliidriks. Kui inimesed mõtlevad innovatsioonist telekomisektoris, siis ma tahan, et nad mõtleksid just Eesti Tele2 peale,“ lisas ta.

Eelnevalt töötas Robbins Leedu telekomioperaatori Bite juhina. Varasemalt on ta olnud suure Kanada mobiilifirma Wind Mobile klienditeenindusjuht ning Tšehhi Vodafone´i turundusdirektor. Lisaks on ta mitmete ettevõtete asutaja.

Tele2 Grupi asepresidendi ja regioonijuhi Guillaume Van Gaveri sõnul on Chris Robbinsil pikk kogemus nii suurettevõtetest kui tehnoloogiasektori idufirmadest. „Ta on näidanud väga tõhusat tööd nii turunduse, ärijuhtimise kui kliendisuhete alal. Eesti on regionaalne innovatsiooniliider ning Chris saab seda tausta kasutada ja olla terve Tele2 Grupi uute digitaalteenuste arendamise esirinnas,“ ütles Van Gaver.

Chris Robbinsil on rahvusvahelise ärijuhtimise bakalaureuse- ja magistrikraadid Kanada Alberta ja McMasteri Ülikoolidest. Robbins kolib Eestisse koos perekonna ning husky tõugu koeraga.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112