Autor: ITuudised.ee • 16. märts 2018

Aasta Ettevõtja tiitli said Taxify asutajad

Autor: Tiit Mõtus

Eile õhtul kuulutati Tallinnas Kultuurikatlas välja Eesti Aasta Ettevõtja 2018, kelleks on Taxify asutajad Martin ja Markus Villig.

EY partneri Ranno Tingase sõnul on kõik tänavu finaali jõudnud ettevõtjad omas valdkonnas silmapaistvalt edukad ning väärt tunnustamist. „Vendade Villigite kasuks otsustas žürii nende silmatorkava ettevõtlikkuse ning uusi turge vallutav kasvuloo tõttu. Taxify tegevusi kõrvalt vaadates võib eeldada, et tegu on tõeliselt rahvusvahelise eduloo alles esimese etapiga,“ selgitas ta.

Markus ja Martin Villigi ettevõte Taxify on 2013. aastal asutatud tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset transpordiplatvormi.

Juunis sõidavad Taxify asutajad Monacosse, et esindada Eestit EY Maailma Aasta Ettevõtja ärifoorumil. EY Aasta Ettevõtja on maailmas üks prestiižsemaid ettevõtjatele suunatud konkursse ning selle tiitliga pärjatakse ettevõtjaid ca 60 riigis.

Mullu said Eesti Aasta Ettevõtja tiitli Arno Kütt ja Peep Kuld (Cleveron, ON24), enne seda Jevgeni Kabanov (ZeroTurnaround), Jüri Raidla (Raidla Ellex), Peeter ja Priit Rebane (BDG Holdings), Ruth Oltjer (Chemi-Pharm), Priit Alamäe ja Taavi Kotka (Nortal), Peter Hunt (Wendre), Indrek Sepp (Pristis) ja Jaan Puusaag (Krimelte).

Konkursi žüriisse kuulusid Aavo Kokk (Catella Corporate Finance), Kaidi Ruusalepp (Funderbeam), Marika Priske (sotsiaalministeerium), Meelis Atonen (Tavid), Reet Roos (Inspired Universal McCann), Viljar Arakas (EFTEN Capital) ning mullused laureaadid Arno Kütt ja Peep Kuld (Cleveron, ON24).

Ärikonsultatsiooni- ja audiitorbüroo Ernst & Young Eesti esinduses töötab 110 inimest. 

Autor: Tiit Mõtus
Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112