Autor: ITuudised.ee • 17. aprill 2018

Fujitsu Estonia AS sai uue juhi

Seth Lackman
Autor: Silver Raidla

Seth Lackman asus tegevdirektorina ametisse alates 16. aprillist 2018. Lackman saab olema Fujitsu Eesti ja Soome juhtkonna liige. Fujitsu Estonia ja Fujitsu Finland jätkavad tihedat koostööd arendamaks olemasolevaid ja uusi projekte Eestis. Lackman allub otse Fujitsu Finland tegevdirektorile Simo Leistile.

"Eestil on meie jaoks väga oluline roll ja me tahame tagada tugevat juhtpositsiooni, et arendada siinset ettevõtet EMEIA organisatsiooni osana. Seth on väga edukas liider ja saavutanud märkimisväärseid tulemusi strateegilise kasvu juhtimisel, viimati Ericsson Eesti tegevjuhi ja Baltikumi suurklientide juhina. Ta on oma endise tööandja all edukalt algatanud ja arendanud uusi projekte ning kliendisuhteid erinevates valdkondades," ütles Simo Leisti.

"Meie eesmärk on arendada Eesti kohalikku ettevõtet ja Sethil on väga head kontaktid nii era- kui ka avalikus sektoris. Ta teab turgu, räägib keelt ja on siin edukalt tegutsenud juba aastaid,” jätkab Leisti.

Seth Lackman on  Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu juhatuse  liige. Lackman sündis Soomes ja lõpetas Hankeni majanduskooli Helsingis 1994. aastal. 

Endine tegevdirektor, Harri Lehtimäki, lahkus pensionile 2017. aasta lõpus.  Alates 2018 aasta algusest on Fujitsu Eesti tegevjuhi kohusetäitjana tegutsenud Marek Sokk lisaks oma kohustustele tarkvaraosakonna juhi ja Fujitsu Estonia juhatuse liikmena. Marek jätkab nendes rollides ka peale Sethi ametisse astumist ja toetab teda edaspidi tagamaks sujuvat üleminekut.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112