Autor: ITuudised.ee • 17. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO juht: igast firmast saab tarkvarafirma

ERGO juht Kestutis Bagdonavicius.
Foto: Andras Kralla
Klientidele on edaspidi vaja kogu aeg pakkuda uusi lahendusi, mis tähendab, et igasugune ettevõte on tulevikus ühtlasi ka tarkvarafirma, ütles ERGO kindlustusseltside juht Baltimaades Kęstutis Bagdonavičius.

ERGO kindlustusdirektor Andres Konsap esineb 22. mail IT-juhtimise Aastakonverentsil "IT-juhi roll muutuvas maailmas" ettekandega "Milliseid võimalusi loob IoT uute ärimudelite tekkeks?". 

Vaata, kes veel esinevad ja pane end kohe kirja SIIN!

"Kogu kindlustusturu suurim väljakutse on klientide harjumuste muutumine kiiresti arenevas digitaalses keskkonnas. Vajadus pakkuda klientidele pidevalt uuenduslikke lahendusi pole ammu enam IT-äri põhine. Tulevikus saab igast ettevõttest ka tarkvaraettevõte," kinnitas ta.

"Sel põhjusel tagavad ettevõttesiseselt head teadmised programmeerimisest ja valdkonnast edu ka tulevikus ning kliendid saavad kõrgetele ootustele vastavalt teenindatud," kommenteeris Bagdonavičius kindlustusturu trende.

Selle aasta esimeses kvartalis ulatus ERGO kindlustuspreemiate maht Baltimaades 65,35 miljoni euroni, mis on võrreldes eelmise aastaga 14% kõrgem. Ettevõtte kasum oli 1,23 miljonit eurot võrreldes mulluse 1,71 miljoniga.

ERGO kindlustusgrupp on esindatud rohkem kui 30 riigis, keskendudes Euroopa ja Aasia turgudele. ERGO kuulub maailma ühte suuremasse, 1880. aastal loodud edasikindlustuskontserni Munich Re.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052