Autor: Indrek Kald • 24. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BCS Koolitus ostis konkurendi

BCS Koolituse juht Ants Sild.
Foto: Raul Mee
Arvutikoolitusfirma BCS Koolitus omandas hiljuti tarkvaraarenduse koolitustele spetsialiseerunud ettevõtte, kumbki firma jätkab oma kaubamärgi ja töötajatega.

BCS Koolituse ja DevTrainingu liitumisest tekkivat sünergiat nähakse eeskätt uute koolituste pakkumises lähtuvalt kummagi ettevõtte oskusteabest.

BCS Koolituse omanik ja juht Ants Sild märkis, et ettevõtte koolitustoodete valikut on järjepidevalt laiendatud ning DevTrainingu omandamine on antud suuna loogiline jätk.

"Tarkvaraarenduse täiendõpe on oluline kogu Eesti IKT-võimekust silmas pidades. DevTrainingu poolt pakutav on maailma tipptase ning saanud tunnustuse Eesti juhtivate arendusfirmade poolt. Seetõttu on meie ühinemine igati arukas variant," märkis ta.

DevTrainingu endine juht Alek Kozlov sõnas, et ettevõte loodi eesmärgiga tuua Eestisse ning Lätisse maailmatasemel kogemusega treenereid ja koolitajaid.

"Oleme kaheksa aasta jooksul aidanud arendada vajalikku oskusteavet, et Balti turul saaksid inimesed paremaid teenuseid Skype´ilt, Pipedrive´ilt, Transferwise´ilt ja paljudelt teistelt ettevõtetelt," kommenteeris ta.

Tehingu tulemusena lisanduvad BCS Koolituse portfelli arendusjuhtimise- ja metoodikate koolitused. DevTraining on olnud SCRUM-metoodika teadmiste arengu eestvedaja Eestis. Lisaks keskendub ettevõte nüüd rohkem tehnilisematele teemadele nagu DevOps, User Experience jms. Turule plaanitakse tuua ka unikaalseid koolitusi, mida hetkel Eestis veel ei pakuta.

BCS Koolituse mullune käive oli 875 900 eurot ja kasum 193 300 eurot. DevTrainingu vastav käive oli 167 286 eurot ning kasum 12 663 eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052