Autor: Indrek Kald • 29. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telia pakub Spotifyd ka mittekliendile

Spotify muusikateenus.
Foto: Janika Kuusik, Telia Eesti personaliüksuse direktor
Esimese mobiilioperaatorina Baltimaades hakkas Telia pakkuma muusikateenuse Spotify perelahendust, mida saavad tellida ka teiste mobiilioperaatorite kliendid.

Pakett Spotify Family võimaldab teenust üheaegselt kasutada kuni kuuel pereliikmel, kusjuures igaüks saab luua enda maitsele vastavaid muusikanimekirju ning kasutada Spotifyd teistest pereliikmetest sõltumatult.

"Spotify vahendusel saab oma lemmikmuusikat kuulata nii nutiseadmes kui arvutis ning ka uuemates telerites ja autodes, mistõttu on kasutaja lemmikmuusika temaga sõna otseses mõttes kõikjal kaasas," ütles Telia Eesti finantseerimise ja lisaväärtusteenuste valdkonna juhi Maksim Melamed.

Tema kinnitusel on varasemaga võrreldes Spotify teenus kõigile huvilistele ka hõlpsamalt kättesaadav. Teenuse saavad endale lisaks Telia mobiiliklientidele tellida ka Telia interneti- ja teleteenuse kliendid. Lisaks saavad Spotify teenuse endale Telia veebilehelt tellida Tele2 ja Elisa teenuseid kasutavad inimesed.

 

 

Spotify perepaketi maksumus on 10,99 eurot kuus. Spotify pakub ligipääsu enam kui 30 miljonile muusikapalale nii välismaiste kui Eesti artistide esituses.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755