Autor: ITuudised.ee • 31. august 2018

ABB jätkab laadimistaristu haldamist

Elektriauto laadimine.
Foto: Pixabay.com
Hoolimata kohtuvaidlusest ELMO elektriautode kiirlaadimistaristu mahamüümise üle, saab elektriautosid seal laadida ka pärast 1. septembrit, sest KredEx pikendas lepingut laadimistaristut haldava aktsiaseltsiga ABB.

ELMO laadimistaristu jääb avatuks ning autosid saab laadida samadel tingimustel nagu seni, teatas KredEx. Lisaks teavitab kõiki kiirlaadimistaristu kliente KredEx ka otse, hiljemalt 31. augustil, et teenuse osutamine jätkub tõrketa ning senistel tingimustel.

Eesti Elektromobiilsuse Programmi (ELMO) kiirlaadimistaristu avalikul enampakkumisel parima pakkumise teinud, ent hankel tagasi lükatud OÜ LukuExpert vaidlustas tulemuse, kus võitjaks jäi Elektrilevi OÜ.

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium viitas LukuExperdi puhul mittevastavusele pakkumise tingimustega, kuid tegelikult oli meie pakkumine täpses vastavuses, kinnitas Luku-Experdi juhatuse liige Riho Ever.

13. augustil kuulutas MKM võrguettevõtte Elektrilevi 350 000 euroga kiirlaadimistaristu avaliku hanke võitjaks.

Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Kent-Erik SchwedeReklaamimüügi projektijuhtTel: 509 8932