• 31.08.18, 10:06
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

ABB jätkab laadimistaristu haldamist

Hoolimata kohtuvaidlusest ELMO elektriautode kiirlaadimistaristu mahamüümise üle, saab elektriautosid seal laadida ka pärast 1. septembrit, sest KredEx pikendas lepingut laadimistaristut haldava aktsiaseltsiga ABB.
Elektriauto laadimine.
  • Elektriauto laadimine. Foto: Pixabay.com
ELMO laadimistaristu jääb avatuks ning autosid saab laadida samadel tingimustel nagu seni, teatas KredEx. Lisaks teavitab kõiki kiirlaadimistaristu kliente KredEx ka otse, hiljemalt 31. augustil, et teenuse osutamine jätkub tõrketa ning senistel tingimustel.
Eesti Elektromobiilsuse Programmi (ELMO) kiirlaadimistaristu avalikul enampakkumisel parima pakkumise teinud, ent hankel tagasi lükatud OÜ LukuExpert vaidlustas tulemuse, kus võitjaks jäi Elektrilevi OÜ.
Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium viitas LukuExperdi puhul mittevastavusele pakkumise tingimustega, kuid tegelikult oli meie pakkumine täpses vastavuses, kinnitas Luku-Experdi juhatuse liige Riho Ever.
13. augustil kuulutas MKM võrguettevõtte Elektrilevi 350 000 euroga kiirlaadimistaristu avaliku hanke võitjaks.

Seotud lood

Uudised
  • 27.08.18, 09:00
Elektrilevi võit ELMO hankes vaidlustati
Eesti Elektromobiilsuse Programmi kiirlaadimistaristu (ELMO) avalikul enampakkumisel parima pakkumise teinud, ent hankel tagasi lükatud OÜ LukuExpert vaidlustas tulemuse, kus võitjaks jäi Elektrilevi OÜ.
Uudised
  • 27.08.18, 12:33
MKM: Luku-Experdil oli puudusi
Elektriautode laadimistaristu Elektrilevile müüa sooviva majandusministeeriumi teatel oli nende hanke vaidlustanud Luku-Experdi pakkumus puudulik ning seda polnud võimalik võitjaks tunnistada.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele