Autor: Indrek Kald • 29. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martin Villig saab presidendilt teenetemärgi

Iduettevõtja, Taxify kaasasutaja Martin Villig saab president Kersti Kaljulaidilt Valgetähe IV klassi teenetemärgi. Nimekirjas on veel mitmeid ettevõtjaid.
Taxify kaasasutaja Martin Villig.
Foto: Liis Treimann

Sama klassi teenetemärgi saavad teiste seas ka ettevõtluse edendaja ning autospordi toetaja Oleg Gross ja Cleveroni juht Arno Kütt. Tuntud ettevõtjatest annetab president Valgetähe III klassi teenemärgi Alexela suuromanikule Heiti Häälele, Go Groupi suuromanikule Tiit Pruulile ja Estraveli suuromanikule Aivo Takisele.

President Kersti Kaljulaid annab vabariigi aastapäeva eel riigi teenetemärgid tänuks 112 inimesele, kelle pühendumus oma kutsetööle või kogukonnale on muutnud Eesti elu paremaks.

"Teenetemärgid on tunnustus Eesti inimestele ja meie toetajatele välisriikides nende sihikindluse eest oma tegevuses ning lojaalsuses põhimõtetele, millele toetub kaasaegne Eesti – avatusele ja demokraatiale, teadmistele ja ettevõtlikkusele, hoolimisele ja märkamisele," teatas presidendi kantselei.

President annab teenetemärgid üle 22. veebruaril Arvo Pärdi Keskuses. Kogu nimekirja vaata SIIT.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052