Autor: ITuudised.ee • 8. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

VISA globaalse kampaania reklaamnägu Eestist

Rahvusvahelise naistepäeva puhul lansseeris VISA ülemaailmse kampaania VISA Everywhere Initative: Women’s Global Edition. Kampaania keskmes on kaheksa naisettevõtjat, VISA Everywhere Initiative finalisti, kelle seas on ka Eesti iduettevõtte Paytailor kaasasutaja Mariliis Mia Topp.
Eesti iduettevõtte Paytailor kaasasutaja Mariliis Mia Topp
Foto: VISA

VISA kampaania tõstab esmakordselt fookusesse naisettevõtjad ning annab läbi VISA Everywhere programmi võimaluse äri kasvatamiseks. Kaasasutaja Mariliis Mia Toppi sõnul on VISA kampaanias osalemine erakordne nii Paytailorile kui talle endale. “See kampaania kannab endas üheaegselt mitmeid väärtusi, mida ise väga toetan ja hindan,” sõnas Topp. Tema sõnul on olulisim just sütitada naistesse pealehakkamist ja ettevõtlikust. “Tähtis pole näiline soorollide tasakaal, mida oleks vaja iga hinna eest üle rõhutada, vaid pigem orgaaniline koostöö, mis toetaks ettevõtluskeskkonna arengut,” lisas Topp.

Möödunud, 2018. aasta lõpus pääses Paytailor Visa Everywhere Initative nelja finalisti hulka ligi 180st osalenud ettevõttest. Olgugi, et peavõit loovutati detsembri alguses, Slush raames toimunud finaalüritusel mõnevõrra suuremale ettevõttele, jäi Paytailori ettekanne ning unikaalne lahendus VISA-le silma.

Paytailor on Eestist alguse saanud pilvepõhine maksete ning lojaalsuskeskkond, mis kombineerib tänapäeva tehnoloogilised lahendused juba tulevikku vaatavate innovatsioonidega. Möödunud aastal äristrateegilise muudatuse, keskenduda lahenduse pakkumisel just suuräridele ning finantsasutustele, läbi teinud Paytailor on täna makselahenduste osas partneriks nii Alexelale kui Elisale.

VISA Everywhere Initiative finalist, Eesti iduettevõtte Paytailor kaasasutaja Mariliis Mia Topp.
Foto: VISA
VISA Everywhere Initative: Women’s Global Edition kampaania foto.
Foto: VISA
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474