• 13.03.19, 09:05
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

SEB: digilepingute hulk kasvas 50%

Detsembrist märtsini on SEB Eestis digitaalselt allkirjastatud lepingute maht kasvanud 50%, moodustades veebruaris üle 15 000 lepingu.
SEB digitaalse müügi juht Baltimaades Edward Rebane.
  • SEB digitaalse müügi juht Baltimaades Edward Rebane. Foto: Jake Farra, ajujaht.ee
Kõrgeid kasvunumbreid näitavad pangas ka videokohtumised, mis on paari kuuga kasvanud 70% võrra. Praegu toimub SEBs ligi 500 videokohtumist kuus.
Kasv puudutab ka mobiilirakendust, mille mahud on aastaga kasvanud pea 100%. Viimase aasta jooksul suureneb igakuiselt SEB mobiilirakenduse kasutajate arv mitme tuhande võrra.
SEB digitaalse müügi juht Baltimaades Edward Rebane kinnias, et kuigi videokohtumiste ja dokumentide digiallkirjastamise võimalusi on pank pakkunud mitmeid aastaid, on just praegu näha turul nende tõelist vastuvõtmist.
"Edaspidi ootame veelgi suuremat digitaalsete ja mobiilsete kanalite mõjuvõimu kasvu ja valmistume selleks ette," lisas ta.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 15:13
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi ITuudised esilehele