Autor: Keit Ausner • 27. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas tehnoloogia areng sinu tegevust mõjutab?

Innovatsiooni ja muudatuste juhtimise asjatundja Marko Rillo arvab, et läheb veel mõni aasta ja me ei kohta poodides enam ei kassat ega teenindajat.

Uute tehnoloogiate arendamine ja nende kasutusele võtmine muudab ärimudeleid ja ühiskonda. Infotehnoloogilised uuendused loovad võimalusi toodete arendamiseks, klientideni jõudmiseks ja muudeks lugematuteks tegevusteks. Kui veel paari aasta eest leidus Eestiski skeptikuid, kes ei uskunud isegi iseteeninduskassade toimimisse, siis tänaseks on saanud sellest jaekaubanduse uus reaalsus.

Isesõitvad autot, pakirobotid ja ChatBot’id - see on meie tulevik. Ettevõtte jaoks on äärmiselt oluline olla pidevalt kursis maailmas toimuvate arengute ja trendidega, sest ainult uuendusmeelsed püsivad konkurentsis. Ärgem unustagem, et Kodak oli kunagi üks maailma juhtivaid firmasid, aga nad ei olnud piisavalt uuendusmeelsed ega uskunud fotode digitaliseerimisse. Tehnoloogia areneb ja need, kes ei käi arenguga kaasas jäävad paratamatult maha.

Ainuüksi uuendustega kursis olemisest aga ei piisa, et tekiks arusaam, kuidas nendest organisatsioonile kasu võiks olla. Oluline on omandada tööriistu, mis aitavad äri ümber mõtestada ja loovalt kujundada. Seda silmas pidades oleme loonud uue koolituse „Megatrendid ja innovatsioon“, kus anname vastuse küsimusele millised uuendused muudavad maailma ja kuidas neid enda jaoks tööle panna. Rahvusvahelise kogemusega strateegia, innovatsiooni ja muudatuste juhtimise asjatundja Marko Rillo annab koolituspäeval ülevaate maailma muutvatest megatrendidest, infoallikatest ning tööriistadest, mis võimaldavad uuendused organisatsiooni viia.

Kui tahad teada, kuidas tehnoloogia areng võiks organisatsiooni pikemas perspektiivis muuta ning millised on kõige olulisemad trendid ja arengud tehnoloogia valdkonnas, siis tule 16. aprillil koolitusele!

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755