Autor: Indrek Kald • 30. mai 2019

Tallinna ülikool avab asjade interneti ja robootika labori

Tallinna Ülikooli digitehnoloogiate instituut avab reedel asjade interneti ja robootika labori, mida hakatakse kutsuma digipajaks.
TLÜ saab robootika ja asjade interneti labori.
Foto: TLÜ

Digipaja avamisel selgitatakse väljaõppevõimalusi, samuti informaatika õpetamise võimalikku muutumist valikainest kohustuslikuks. Vastuse saavad küsimus, kuidas lahendada informaatikaõpetajate kriitilist puudust (-300 tk) Eesti koolides ning kuidas kasvatada digiteenuste tarbijate uued põlvkonnad digiteenuste loojaiks.

Digitehnoloogiate instituudi digipada asub Tallinna ülikooli Astra maja neljandal korrusel.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052