Autor: Indrek Kald • 13. november 2019

Veriff avab esimese väliskontori New Yorgis

Tehnoloogiaettevõte Veriff värbas globaalse müügivaldkonna juhiks Guy Zerega, kelle eestvedamisel luakse ettevõtte esimene kontor väljaspool Eestit, asukohaga New Yorgis.
Veriffi globaalse müügivaldkonna juht Guy Zerega.
Foto: Jake Farra

Zerega töötas viimased kaheksa aastat arendajatele suunatud platvormi Stack Overflow müügivaldkonna asepresidendina. Veriffis vastutab Zerega globaalse müügi ja uute turgude hõivamise eest.

Zerega peab oluliseks turvaliste virtuaalsete keskkondade võidukäiku ning see põhimõte haakub ka Veriffi missiooniga luua online-maailmas usalduslikke suhteid ja vabastada virtuaalsed keskkonnad identiteedipettusest ja -vargustest.

"Isikusamasuse tuvastamine virtuaalsetes keskkondades saab lähiaastatel normaalsuseks. Näen Veriffi puhul tohutut globaalset potentsiaali muuta verifitseerimise protsess inimestele lihtsaks ja iseenesestmõistetavaks. Selle tulemusel kasvab ka usaldus virtuaalsetes keskkondades," rääkis Zerega pressiteate vahendusel.

"New Yorgi kontori avamine ja USA müügimeeskonna loomine on esimesed olulised sammud edasiseks globaalseks laienemiseks ja kasvuks," selgitas Zerega.

Veriffi asutaja ja tegevjuhi Kaarel Kotkase sõnul annab Zerega liitumine tohutu teadmistepagasi. "Guy toob kaasa 20aastase rahvusvahelise müügijuhtimise vilumuse. Tal on praktilised kogemused nii uute meeskondade käivitamise ja kasvatamise kui ka uute turgude hõivamise vallas," märkis ta.

Guy Zerega on müünud tooteid ja teenuseid erineva profiiliga klientidele alustades idufirmadest kuni Fortune 50 ettevõteteni. Tema juhtimisel avas Stack Overflow müügikontorid Londonis ja Münchenis ning kolmeliikmeline müügimeeskond kasvas kaheksa aasta jooksul 135-liikmeliseks.

Tänaseks kasutab Stack Overflow platvormi üle kümne miljoni inimese, kes on valdavalt tarkvara arendajad või värbamiseksperdid.

Veriff tegeleb isikusamasuse tuvastamisega, kaitstes nii ettevõtteid kui nende kliente identiteedipettuste ja -varguste eest. Isikusamasust tuvastatakse automaatselt tehisintellekti abil, analüüsides tuhandeid tehnoloogilisi ja käitumuslikke näitajaid. Veriff suudab tuvastada rohkem kui 3000 erinevat dokumenditüüpi enam kui 190 riigist.

Veriffi kliendid tegutsevad finants-, jagamismajanduse ja e-kaubanduse valdkonnas Berliinis, Londonis, New Yorgis, San Franciscos, Viinis ja teistes linnades. Viimase 12 kuu jooksul on Veriffi meeskond kasvanud 17 korda ning tänaseks töötab ettevõtte Tallinna kontoris üle 300 inimese. Veriff on kaasanud 7,35 miljoni euro ulatuses investeeringuid.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755