Autor: Indrek Kald • 28. jaanuar 2020

Taavi Kotka sai Milrem Roboticsi nõukogu liikmeks

Tehnoloogiafirma Milrem Robotics nõukogusse lisandus aasta lõpus kolm uut liiget, kellest üks on kauaaegne IT-ettevõtja Taavi Kotka.
Pikaaegne IT-ettevõtja Taavi Kotka.
Foto: Andres Haabu

Taavi Kotka on töötanud majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi side ja riigi infosüsteemide asekantslerina, tarkvaraarendusettevõtte Webmedia (nüüdne Nortal) juhatuse esimehena ning Eesti infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liidu presidendina. Kotka on ka Eesti e-residentsuse projekti eestvedaja.

Lisaks temale said nõukogu liikmeiks Michael McElhenney ja Harry Ollinen. McElhenney on 1972. aastal asutatud Los Angeleses baseeruva investeerimispangandus- ja finantsteenuste pakkuja Houlihan Lokey tegevdirektor. Ollinen töötas 2006-11 Soome kaitsetööstuslipulaeva Patria turunduse asepresidendina ning seejärel BAE Systemsi müügidirektorina.

"Mul on hea meel, et Michael, Harry ja Taavi võtsid vastu väljakutse saada meie uuteks nõukogu liikmeteks ning jagavad meiega oma teadmisi finants-, kaitse- ja IT-sektorist," ütles Milrem Roboticsi suuromanik Kuldar Väärsi.

"Kõigil meie nõukogu liikmetel on ettevõttes aktiivne roll, et täiustada meie pakutavaid tehnoloogiaid, suurendada müüki ning tagada finantsstabiilsus," lisas Väärsi.

Milrem Roboticsi nõukogu ülejäänud kaks liiget on mitme IT-ettevõtte, sealhulgas Navireci ja Ninja Solutionsi kaasasutaja Toomas Bergmann ning endine Eesti kaitseväe juhataja, erukindral Riho Terras, kes täidab ka nõukogu esimehe rolli.

2013. aastal loodud tehnoloogiaettevõte Milrem Robotics keskendub mehitamata maismaasõidukite tootmisele kaitse- ja julgeolekujõududele, äri- ja tööstusklientidele ning päästeteenistustele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755