Autor: Indrek Kald • 16. märts 2020

Koolitaja Margus Alviste: kriisi ajal peaks internetti pakkuma kõigile tasuta!

Organisatsioonikonsultant ja koolitaja Margus Alviste soovib avalikus pöördumises valitsuse ja sideettevõtete poole kõigile tasuta internetiühendust seoses koroonaviiruse tõttu kehtestatud eriolukorraga.
Kaader Margus Alviste pöördumisest YouTube´is.
Foto: Margus Alviste

Haiguse leviku piiramine ja inimeste isoleerimine lööb tema sõnul tohutu hoobi eesti ettevõtete ja organisatsioonide teovõimele. Kaugtöö eeldab häid internetiühendusi, kuid kriisi tingimustes muutub kiiresti probleemiks sideteenuste maksumus, kinnitas ta. "Seda eriti füüsilistel isikutel, kes nüüdsest on sunnitud oma tööd tegema kodus," lisas Alviste.

"Sellest tulenevalt teen nii vabariigi valitsusele kui kõikidele sideettevõtete juhtidele avaliku ettepaneku eriolukorra kehtimise perioodil pakkuda kõikidele tasuta internetiühendust, võimaldamaks töötajatel panustada maksimaalselt oma igapäevase töö tegemisel, meeskondadel jätkata oma koostööd e-keskkonnas ja lastel oma õpinguid," soovitas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052